Отишол навивач на Вардар кај Господ и го прашува: - Господе, грев ли е тоа што навивам за Вардар? Господ му одговорил: - Не е тоа грев синко, тоа е срам. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Готово пукнав од смеа,ама тоа вчера што се случи
Касно вечерта една жена ја прашува соседката: - Можеш ли да ми го дадеш сукалото на заем? - Не можам, и јас го чекам мажот да се прибере.
- Тато, ти си фудбалер, ако некој може да ме разбере, тоа си ти - Кажи сине - Го продолжив договорот со осмото одделение на уште една година
Многу мразам кога ќе се роди бебе и роднините ќе прашаат на кого личи..a бебето родено е пред 15 минути и личи на компир.
Детството: Кој ќе брка? - Ти Е не играм. Добредојдовте во Македонија 8:00-Пролет 12:00-Лето 17:00-Есен 23:00-Зима
Со оглед на тоа колку "пациенти" поминале низ мојот живот, дефинитивно заслужувам оно ДР. испред своето име!
Eдинствено нешто здраво во врска со мојата исхрана е она „ЗДРАВО“ што си го викаме со продавачката во бурекчилницата.
Како со дечкото? - Не ми е веќе дечко Уфф, арно ти текна ептен клошар беше -Сопруг ми е Ааа ако убаво баш си одговарате..