Жената која ја измислила фразата "Сите машки се исти" била јапонка која го изгубила својот маж во гужва. Жените тврдат дека маж во униформа е многу секси. Се рачуна униформа од комуналец?
Тој:-Што ти е? Таа:-Ништо. Тој:-Океј, заминав јас. *По 30 мин. се уклучуваш и гледаш ти има оставено во инбокс есеј по македонски*. _______________________________________________________________________________________ Толку е дебела што ако си стои на зборот ќе го скрши.... _______________________________________________________________________________________ Да ти ебам детството ако еднаш како помал после дваесет и девет не си рекол двајс-десет...
жената која ја измислила фразата „сите машки се исти“ била јапонка која го изгубила својот маж во гужва...
Ко ќе се вратиш дома и мајка ти те прашва дали си јал нешто, одговорите ДА и НЕ резултират со дерење: ДА - ЏАБЕ ГОТВАМ ЈАС?! НЕ - НОРМАЛЕН СИ ЦЕЛ ДЕН БЕЗ ЈАДЕЊЕ?!. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Сите сфаќаат колку вредиш. Разликата е во тоа што едните сфаќаат дури те имаат, а другите откако ќе те изгубат
Маκедонија - земја на: " Имам човеκ таму, шо се сеκиρаш". Ебате детството аκо баρем еднаш не си помислил деκа со баκнеж децата се пρават
Стануваат и одма селфи прават. А jа кога станувам првен еден саат ми треба да се освестам, а после си титкам од домашен на мобилен за да си го наjдам телефонот.
Тој - Како си? Таа- еве цела ноќ мислам на тебе, те сакам најмногу на свет, ми недостигаш... ти? Тој- Еве јадам чипс
-Од кај си? -Од Русија. -Ааа русинка. -А ти? -Од Германија. -Ааа германка. -А ти од кај си? -Од Брегот на Слоновата коска. -ААА
Имам еден другар Ивица, и стално си го мавам малиот прст у него. Не брзај прваче кон школскиот двор, бидејќи таму те чека учителка со диплома од ФОН.. Софија, мило ми е . -Белград, и мене .
Тома Здравковиќ-Јелена Тома Здравковиќ-Бранка Тома Здравковиќ-Данка Тома Здравковиќ-За Љиљану Тома Здравковиќ-Остао сам сам Па братче мислу редно беше...
Каде беше вчера? -Играв табла со другарите. А зошто мирисаш на ракија? -А на што да мирисам, на табла?