Само што го прочитав и не знам дали некој претходно го постирал...однапред се извинувам ако се повторувам Seriously, when I woke up today, I had no plans to be sexy, but shit happens!!
Еве уше нешто од кај мене Студентски факт бр 1: "Првите 6 дена од месецот се тагирам низ скапи кафичи и кинески ресторани а додека другите 24 дена пијам ретко турско, јадам пинџур..и не се тагирам" -Мамо спиеш? -Не. -Ок,дај ми 200 денари. -Леле девојко,остави ме да спијам тее.. Најјако е да имаш постари блиски и далечни роднини во пријатели и да ти оставаат коментари од типот: "тете многу си лична дали учиш како си поздрави ја мајкати од весна и џоко и децата" или "десо мама убава си на сликата исклучи го шпоретот во 3" ВРВ! Синоќа еден маскиран тип дојде кај мене дома и почна да бара пари..Станав од креветот и почнав и јас да барам со него. Жена и се јавува на пријателката: -Да ти кажам шо ми се случи, го пратив мажот да ми купи компири и поминувајќи улица го удри кола.. - иииии, и сеа шо ќе праиш? -Незнам, ориз најверојатно.
Погрешно се изразила. Сакала да му каже дека не е по цигарите, а му рекла дека не е по пушењето. И раскинал. Го викале равенка зошто женска му го наоѓала стално со две непознати.
-Памти, па врати , па прозори, па ролетни ... -Љубовен статус: Чекам да се судриме на некој ќош и да ни се растурат книгите по земја, па да се испцуеме класично македонски пошто кај нас она од филмовите не функционира.
Кога бев мал мислев дека е се во парите,сега кога пораснав, тоа го знам) Постојат луѓе кои остануваат со празни раце и тогаш кога ќе се фатат за главата. Лицемерието не е тежок занает секој може да биде специјалист,но да зборува отворено,искрено со целата душа,можат и смеат луге со благородни срца !!! Судбината е за губитници. Тоа е само глупав изговор да чекаш работите да се случат сами по себе, наместо самиот да ги создаваш !!!!
Посветено на сите мои "ПРИЈАТЕЛИ" кои посакуваат да ме нема! Им посакувам пред порти да имаат четири aвтомобили : Пожарна , Брза Помош , Полиција и Погребална... Искрено ништо лошо ... Сакав да заврни дожд за да видам дали новите патики ми пропуштаат.. Сега веќе кога сум утоп до колената може да престане. Благодарам за соработката
Ако веќе имаш толкава потреба на некој да му кажеш кај си била вчера, што си правила и со кој, дали си среќна или тажна, кој те разочарал и зошто, како иде љубовниот живот, дали бившата другарка ти е коза, што јадеше и пиеше,дали се наспа ,дали врне дожд или тоа можеби е земјотрес поради кој неможеп да заспиш, обрати се кај ПОП! Он ќе те ислуша, нема потреба мојата почетна да ја оптеретуваш со твоите малоумни статуси кои апсолутно никого не го интересираат, фала! Ме праша: Пица или Јас? Штета, а беше фино дете. Досадни сте со овие фудбалерите. Јас за инат ќе бидам жена на некој наркоман. За да живееш долго,треба да бидеш во добра форма. Мојата баба почна да пешачи на 55 год. по 10км на ден. Сега таа има 85 години и немаме појма каде е. Чувството кога те боли стомак и сакаш да прднеш,а страв ти е да не се посереш.
Зошто на дресовите на македонските фудбалери не им ги пишува имињата? Затоа што: -Едно име имаме ♥ Bidi devojka so mozok, kuchka so stav i dama so stil !! Da sakash nekoj shto ne te saka, e isto kako da chekash brod na aerodrom. Карактерот на еден човек е поважен од облеката што ја носи.. „Не заборавајте да му се помолите на Господ на вечер...Зошто тој никогаш не заборава да ве пробуди наутро!!“ Nebiten si kako "enter" od desna strana na tastatura ) xDD Цигари - Пушењето не убива, убива татко ти ако дознае.!! ^ За да бидеш среќен најважно е да имаш лоша меморија....