Некои на ФБ ставиле статус… . ЈАС СУМ ГОРДОСТА НА МАМА . Други напишале… ЈАС СУМ СИЛАТА НА ТАТO . А јас искрено си пишувам… ЈАС СУМ ГЛАВОБОЛКАТА НА ЦЕЛА ФАМИЛИЈА …
-Конечно и јас малку одмор,ситен песок,вода... -МЕШАЈ ГО МАЛТЕРОТ ДОСТА ЗБОРИШ! ____________________________________________ Замисли симпатијата да ти рече дека те сака. Замисли.
- Бабо, јас излегувам, земав со мене марихуана, 10 грама кокаин, алкохол и еден нож. - А јадеше? - Не. - ЕПА НЕМА ИЗЛЕГУВАЊЕ!
Македонец објаснува дека има глушец у хотелска соба,,,,, „Халооо, рецепцион,,,, -јес - До ју ноу Том енд Џери,,,,, -јес -Епаааа Џери ин рум,,,,,,,
ДЕНЕСКА СТАНАВ ЧИЧКО!!! му реков: чиче,ај стани! Zamisli Ceca radi kao konobarica i poslužuje goste: - Ja sam naručio Coca- Colu - Tražio si Šveps, Šveps sam ti dala
Каролина Гочева,2003 год. "Знаеш колку вредам" -Каролина Гочева,2014 год. "Две лири" Мрш спонзорушо. Замисли да живееш во Србија и да се презиваш Свршич... Oдеш на забар и докторот ти вика: - Отвори уста Свршичу. ( се згазив од смеење на последново )
Барем донирате вие што правите 'ALS Ice bucket challenge' ? Или само онака си истурате вода на глава, затоа што ви е празна?
Не и врти грб на грда девојка, можеби утре ќе биде мис на Mакедонијa! Креативноста се гледа по корицата од тетратката!