На тие што им ги позајмивте вашите скалила за да се издигнат повисоко..Ете тие искомплексираните тие ќе ве уништат!!
Направи му ја сега на некое дете „Татко ти бил во војска? Епа вака му летала главата" и ќе те гледа бледо 15 минути
Легендата вели дека постојат луѓе кои после "Ке се слушнеме" стварно ке ти се јават. Едниот сат ми кажва цагер другиот не, сега ме мислиш или не ме мислиш?
Ја понекад два дена кафе нема да пијам. Па ќе си речам - еј бе кафе не сум се напила два дена, ало! И тебе понекад нема да ти се јавам два дена. Па ќе си речам - ќе се јави он. Шо не си кафе да се борам за тебе?
Лелеллеле од ова за мажите хахахааххааха После операција : -ДОКТОРЕ !!!! Не ги осеќам нозете !!!!! -Извини ама.....моравме да ги измиеме. Алкохолот ти е повратна инвестиција.Пиеш - повраќаш, пиеш - повраќаш..итн "Јади оти во врато ќе ти го турам!" И така настанаа ролките. -Каде на одмор? -Ами до Охрид неколку дена.. -Имаш пааари, гајле ти е..
**Традиционално македонско јадење... - ЌУТЕК ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Го прашува скопјанец својот син: - Сине, како вика мачето? - Мјау... - А како вика кучето? - Ав, Ав... - Како вика коњчето? - СОБИРАААААМ... СТАРИИИИ... АКУМУЛАТОРИ... ПЕРАЛНИИИИ... БОООЈЛЕРИИИ.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Понекогаш луѓето не го забележуваат она што го правиме за нив, се додека не престанеме да го правиме тоа!` ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Понеделник - Ден кога на сите деца на училиште им е измиена главата. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Tато, како настанав jас ? - штркот те донесе сине - цар си бе тато ебеш се живо! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Жената е како сирење, прво треба да се проба па после да се земе. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Умира Трпе и застанал пред портите на рајот. Доаѓа Господ и му отвара. - Господе, јас сум Трпе и живеев праведен живот. Мслам дека сум за тука. - Да Трпе, за тука си. Сигурно си гладен, ќе јадеш ли со мене? - Зошто да не. Отворил господ рибина конзерва, седнале и почнале да јадат. Додека јаделе, гледа Трпе долу во пеколот како јадат печено месо, пијат вино, трешти музика.. На другиот ден пак конзрва а во пеколот печено прасе. Трпе го прашал Господ: - Господи, се извинувам ама нешто не ми е јасно, ние тука во рајот јадиме конзерви а оние во пеколот се гостат со се и сешто! - Трпе, како да ти кажам, не се исплатува да готвам само за двајца ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Порано на Црква се одеше за да си запалиш свеќа, да се прекрстиш, да поуживаш во мирисот на Темјан...сега влегуваат и се сликаат кaко у Диско да се наоѓаат ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Мамооооо! -КАЖИ? -Дојди малку -ШО САКАШ БЕ? -Абе дојдиии *доаѓа -Ај изгаси ми го светлото --------------------------------------------------------------------------------------------------------- **Кај си? Еве во собрание. Ај истепај некој да чујам Достае за денес.
Би те чувал како телефон со 1% батерија. _________________________________________________________________________________________ Полошо од љубоморно девојче? Љубоморно машко! _________________________________________________________________________________________ "Цел живот го искинав во гребење"-Мачката. _________________________________________________________________________________________ И љубоморам на Гордана Јанкуловска, јас сеуште немам добар брк, а таа Гоце Делчев го заменува..
Не е се во тоа да ја легнеш пријателе има нешто и во тоа да поминеш неколку месеци,години со неа само од љубов,за да самата ти каже „Сакам да сум твоја“. Никогаш не ги понижувај девојките пријателе,никогаш.
Не верувам во она „следи ги своите сонови“, бидејќи кај да најдам драгони да посвојам и да си ги летам. О.о