Оглас: Млада правосмукалка го бара ѓубрето на својот живот!!! Ако бегаш од себе,бегај накај мене ќе те гушнам... Јас стабилен чадор немам, а не па дечко. Мене има кој да ме поти! -Кој? Сонцето. Брзај,брзај прваче кон школскиот двор учителката те чека со шипка од стол. Сакаш кучешка поза? - Уфф даа... Епа ај мрш да спиеш во двор. Правиот маж е како волк самотник. Или е сам или со една волчица. Бркањето по овците и така и така го извршува овчарот... И никој нема да те знае,онака како те познавам јас, знаеш каде да ме најдеш!
Дали да плачам или да се смеам Немам намера да мешам политика, туку само да споделам политички инспирирани благослови, честитки, мисли, навистина не знам што, се блокирав
No soy el novio, pero si la tocas te rompo la cara. Превод:Не и сум дечко,ама ако ја доприш ќе ти ја скршам фацата
„Никогаш да не сте стапиле во брак додека сеуште одите на факултет. Ќе биде многу тешко да започнете кариера ако некој перспективен работодавец види дека веќе сте направиле една грешка.“
Коа ке излезам од купатило со пешкир на главата и мајка ми ќе ме праша "Ја миеше косата?".. -Не мамо, денес решив да бидам Султан Сулејман .
пред да вечерам го ставам јадењето на земја и го прескокнувам. оти нели викаат дека се слабеело ако ја прескокнеш вечерата.
Oј , Фљора! Ти си моја љубаф фтора, на тебе мисљим у Арачиново со трактор нивата кога го орам, за тебе и брача со каљаш че ги борам че го умрем за тебе љубаф моја за тебе че учим даљи треба кој иљи која со бенѕин че те паљим ако нечеш да ти гаљим можда сум од пљанина горе аљи ти сакам тебе ој море!!