Од кај си? -Од тетово. Ааа тетовчанка. Од кај си? -Од прилеп. Ааа прилепчанка. Од кај си? -Од македонски брод. Ааа супер.
Идам накај плоштад, ме застанува Цар Самуил и ми вика: Извини дечко, приватна забава. Гледам од страна стварно само споменици.
Автобусот е најголем фраер, многу жени имаат трчано по него На фб риба ипол а во живо и муслиман да ја види ќе се прекрсти. И се јавувам на бившата... - МОЛАМ!?!?!?!?!? - Така срце така... Да молиш!! Вие во источна македонија многу голтате букви! -Шо гтаме? Еднаш еден кинески мудрец рече : 我不知道是什麼 !!!!!! Ајфонот се виткал... ПА БОГАМИ ЗА ТИЕ ПАРИ И ЈОГА ТРЕБА ДА ВЕЖБА ! Во светот се вели: - Многу барате. А кај нас: - Да не сакате и музичка желба? Седи еден мајмун на компјутерот и го чита статусов... Колку и да вртиш нов лист, книгата пак се отвара таму каде што е најчитана. Не се осеќала добро за на кафе. Не те викнав плоча на куќата да дигаме. Ало мамо јас вечер ќе спијам кај другарка ми Ана. - Кондоми имате? Vrv na pijanstvoto go guskas tusot i go molis da prestane da place! 14 годишни со ајфони, 23 годишни со 50 денари во џеб. Добредојдовте во Македонија.
Математика На час учиш: 1+1=2 За домашна имаш: 2+2-3=1 На тест: Летаат две овци,едната розева,другата десно.Колку чинии килограм асвалт има,ако кравата има 7 години?