Love You Od Sabajle za Dobro Utro ;* Допри ја нежно, стави 2прста внатре, ако е поширока стави 3, треба да биде влажна и да триеш горе доле... Така се мие ЧАША! Абе со едната рака ми пишиш на чат со другата склекој прајш...?? Tolku si ruzna sto izgledas kako da si preziveala abortus Ljubovta greela, na ladnovo uste to fali zenska za raka da setas Taa od varos toj na rid ljubov so da ti raspravam Zvona so nepoznat..... Krevam! Od tamu 3 picina cuta ја кога скокав во сон и паѓав во дупки без дно, Феликс беше во јајца кај татко му..........сега дојде ред да ми се прави скокач со полна ратна опрема на него Џенифер Лопез ја покажа брадавицата....................е значи од в вол прават......што треба да направи таа кога игра, со шајки да ги закова цицките?? Ќе се онеспособам некој ден...после си викам што некој ден, од кога сум роден сум неспособен.... јас разбирам гомно сум и сакаат да се со мене мувите, ама не ми е јасно надвор камен ладно е кај се шетаат уште. па не играте лото па ЈА ДОБВИВ БУКВАТА ОВАА ОНАА..........ВО ПРАВО Е ЧИКА МИЛОВАН............................МА ИДИТЕ СВЕ У ПИЗДУ МАТЕР.
Значи не го знам дечково, ама многу се радувам што ми е пријател на фб, еве зашто "Е, имам другарка за тебе" ако ова го чуете од женска особа, знајте дека таа другарка нема минимум една рака. Лошите деца бегаат од часови. Добрите од државава. Десетка со кромид a day, keeps thе колешка away. Би те нарекол пи*ка, ама ти фали длабочина и топлина. Мачките, за разлика од луѓето, само себеси си го лижат гзот. Ја и ти на пример ќе бевме совршен пар да не беше ти. Не си ти крива...Криви ти се нозете. Ме гризна совеста. Со што да се намачкам? У новчаник имам 0,000002 милиони евра. September 30 near Skopje Уште 40 минути....кој ќе ги буди Green Day ?! Песимистот увек спие со нож под перница. Оптимистот - исто: може некој со торта ќе помине. Продавам бојлер, не многу сликан. Под кожа? Не ми влезе. Него се всели и реновираше. Менувам трособен стан во Скопје за половина Пехчево. Врв на пијанство. Идеш на Октобер фест се враќаш у декември. Бегајки од емоции сфаќам дека не сум во кондиција. Преображение - куќна слава на Трансформери. Автобус за секој пензионер поединечно. Проект на владата на РМ. Секад налетувам на некоја Јулија, али по обичај ја убивам неа па себе...хаос. Mожеш да се маткаш на Треска , ама можеш ли да се трескаш на Матка? Дај му на човека риба, и тој ќе биде сит еден ден. Дај му на човека име Сит, и тој ќе биде Сит цел живот. На мажите им се допаѓа женското тело, а на жените - машкиот мозок. Е па, секој си ебе тоа што сака. Драги Фејсбук пријатели! Не постирајте погрешно напишани цитати, случајно Накова да не ги види, ќе ги истетовира на себе. Коа ќе шернете Семе Синапово, желудникот ми игра ужичко коло...
Normalno kucanje srca : /\_/\_/\_/\_/\_/\ Raspust : /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Škola : /\____________ Roditeljski : _____________
Толку е дебела што ако се фати на пајдушко, автоматски станува тешкото ! Штета што си слатка како мед,а градена како тегла.
Пишала "Моите бакнежи се отровни" ! Па отровни се кога пет месеци заби не си измила! Утре е најголема лага. Никогаш нема да дојде. Се будиш, и повторно е денес.
Еднаш некој ми рече: „Се надевам дека ќе доживеете сите соништа да ви се остварат.“ Одговорив: „Се надевам дека нема, зошто ако живеам и ми се исполнат сите соништа, мртов сум.“ Токму неисполнетите соништа нé одржуваат во живот. "
Кога и да се заинтересирам за тоа кај ми е Бившиот, оклучувам Дискавери, гледам мајмун, гледам дека јаде банана и е среќен ..
* Се шета со кеса од Зара,а сиротата внатре носи Пипер и Патлиџан. * Ако ништо друго барем времево ни е Калифорниско.Сакаш со јакна ,сакаш по кратки ракави.. * За тебе златце вратата е секогаш отворена, кога сакаш можеш да си одиш. * -Здраво јас сум Тина. -Аа,Скратено од Валентина -Е не,скратено од курветина. * Мери сакаш да одиме на пијачка? -Не Мери сакаш да одиме на кино? -Не Мери а да пешачиме? -Ма не бре. Па добро бе Мери кој кур ти е денеска?? -Па 13ти. * Многу девојки глумат ангели, но колку што знам Ангелите треба да ги шират крилјата, не нозете