Во Македонија какви се во администрација, да им побараш посмртница ќе ти речат дека мора лично. Еве со години ја мачкаме Македонија со ракија и не поминува.
И вие како мали мислевте дека Ребека, Искра и Маја Вукичевиќ се една иста личност? Добиваш мини-срцев удар,кога некој ќе ти каже: Може да те прашам нешто???
Лесно е да фатиш девојка со BMW. Ај фати со прераскажување на документарец од дискавери да те видам...
Многу ми е мерак кога оние разголенине нема да добијат ни 100 лајка на слика па одма ја бришат. Moжам да замислам како се нервираат и урлаат по дома.
Математика во 2018 година: Ана има 40 лајка. За 2 дена добила уште 220. Што направила Ана? РЕШЕНИЕ: Ана ги извадила цицките. Κој "на несаκајκи" ќе стане татκо, Веќе ни на виρшла најлончето не го вади...
Професорот:Што се случило после смртта на Наполеон? Ученикот:Погреб професоре..! Професорот:Тогаш дојди му во Август на 40 дена!! Се поскапи .. само чoрапите 3 за 100 останаа )
Каква корист имаме воопшто од тоа да испратиме човек на Месечината кога незнаеме да живееме ниту на Земјата ......
Само во македонскиот јазик има тројна негација од типот 'Да не не не пуштат' Не е тежок патот до славата, тежок е патот од славата накај дома.. И јас мислев дека големината не е важна, ама кога ми пресекоа тенко парче торта одма ги сфатив жениве.