Спојлер Овој како за статус е во ред за смешки, ама кога видов дека некои ми се перчат: ее знаеш дека има тројна негација во македонскиот јазик од типот... Чисто информативно, нема тројна негација, последното „не“ треба да биде со апостроф и означува нас не’.
13 годишниве без дечковци ќе поцркаа од депресија со песни ко "ja te volim a ona te ima".. добро брат тој има 16 години не планира пелени да мења од сеа..
Ima raboti koi ne se prostuvaat,ima zborovi koi ne se zaboravaat i ima momenti posle koi i najsakanite luge stanuvaat nikoj i nisto!!!
Садиш 100 дрвца и по 20 години некој ги краде и ти вика: Еден кубик три иљади динари. Исто као "ти ја шеташ, ти ја пазиш, друг ти ја ебе"
I may not have the cutest eyes, prettiest smile, gorgeous face, or perfect body, but I do have a caring heart.
-Петар, многу си незрел за твоите години. -А, ти мамо многу си опуштена додека зборуваш со една нинџа желка!
Садиш 100 дрвца и по 20 години некој ги краде и ти вика: Еден кубик три иљади динари. Исто као "ти ја шеташ, ти ја пазиш, друг ти ја ебе"