Утре #фб ќе биде преплавен со статуси од типот: -Леле се немам бањато од лани -На 2014 се сеќавам ко вчера да беше -Немам јадено од 2014г.
Менструaцијaтa е кaкo дедo мрaз, aкo не си билa умнa не дoaѓa Девoјкo сo тие уши не мoрa дa се нaдувaш зa дa летaш
Mашките се како телефони..Или се зафатени, или се расипани, но кога ќе ѓи добиеш ќе сватиш дека е ПОГРЕШЕН БРОЈ ! ...Точно така!
МАМО КАЈ МИ Е ФОТЕЉАТА?! - У соба ти е, не се гледа од алиштата! Една на 24 кичен прави јадење во бела блуза. Јас во бела блуза и леб да сечам ќе се исфлекам. Најголема грешка е да го подариш срцето на особа која има потреба од мозок. Планирам да купам двор до твојот. Дали тоа значи дека ти се додворувам? Ми рекоа:Ти отиде животот објавувајќи статуси на фејсбук. Им реков:Ви отиде животот читајќи ги моите статуси на фејсбук.
Дали и ѕвездите замислуваат желба кога ние паѓаме? Парите не се проблем, камерите у банките се проблем. Staila status ,,Mene ne me interesira mislenjeto na drugite .Lajk ako se soglasuvas !''
Коледеее ледеее владата се ни зедеее...ништо не ни даде што ли ќе се јадеее..искинато џепче пара ни за лепче...масата празна на неа само вазна ... со бадниково гранче у празно станче...што ли да се прави како ќе се слави...Божиќ ке се чека у постела мека.....КОЛЕДЕЕЕ
Vistinskiot maz nikogas ne prestanuva da se trudi okolu svojata zena, duri i otkako taa ke bide celosno negova.
Од каде знаеш дека таа е баш вистинската? - Знам, затоа што единствената работа која сакам да ја променам кај неа е презимето. Биди она што си. Останатите улоги се пополнети.
Гледам новото ти гадже и се чудя.. коя ли нива е останала без плашило.. Вљубен си во мене, но зошто? Да пукнам ако знам !