Прекин на струја 10 дена, во кризните региони 20... дел од кампањата "Трето дете". Тоа за EVN му дојде гратис - со еден удар две муви.
Коа три пати по ред ќе си го утнам пасвордот... -Помислувам дека ме хакнале! -Ме облива ладна пот! -Добивам мал срцев удар! -Забрзано дишам! -Пцујам... За да на крај сфатам дека сум ја сменил подршката од EN во МК...
"Чуството кога сите ти велат дека си го пропуштила последниот Воз , а ти им одговораш дека , те чекаат Авион и Јахта"
Работи што не сакам да ги делам/позајмувам: -Дезедоранс -Патики -Орбит -Телефон -СИМПАТИЈА ... Не дека сум себична ама.. Get your own ones!
Postoje žene sa kojima je lako, a bez njih još lakše, Postoje i one sa kojima je teško a bez njih još teže.
Ако имаш силикон во устата и цицките, а сеуште чекаш автобус на станица значи бизнис стратегијата ти е погрешна.
Ниту еден професор, родител неможе да те научи како што може да те научи празен џеб, скршено срце и улица..
Стави ја раката на левата страна и почувствувај го ударот на животот!Никој не знае уште колку такви удари ни преостануваат!Затоа уживај во сегашноста!
Крсте Петков Мисирков (1903) - Шчо напраифме? Владо Илиевски (2011) - Леле, што напраивме? Гордана Јанкуловска (2015) - Шу праиме?