Овие девојкиве што ги мрзи коса да измијат нека не ми глумат уметници со капите на глава во затворено. Правилник за однесување на гости: 1.Не,фала. 2.Фала, ама стварно јадев дома. 3.Не се срамам,стварно не сум гладен. 4.Добро, ама само малку. На мастиките да пишува "Џвакањето со отворена уста е простачко за вас и за луѓето околу вас" Авантурист бил, сакал опасно да живее... Што бе, возиш точак со една рака?
Чудно е колку корицата на книгата привлекува!Уште почудно е колку може да те разочара содржината!Така е и со луѓето!
Уплаќам теретана и не одам да вежбам, абе што сакам прaам. Кажете ми кој прашок пере прљави мисли? Порано за поклони за Роденден дававме молив тетратка и чоколадо, може беа ситници,али за разлика од денешниве поклони, беа искрени и од срце Мамо многу сум гладен, ај направи ручек -Каков? Деловен ебате... У тоа "уживај" многу "цркни" стават!
Dok vi cekate princeve, konji vas ubishe od jahanja Da sam celog zivota jela magnete ne bih privukla toliko budala oko sebe!! Напрајв план, сега чекам да ми пропаднит Скуби Ду ме научи дека луѓето се всушност најголемите чудовишта Сите девојки низ градов со средени нокти...Да дававте за забар толку сите лепотици ќе бевте до сега!
Кога му пишеш на некој Те сакам на ѕидот на фејсбук е исто ко да му се дереш пред сите или да му чкрташ на ѕидот на куќата. DDDDD
Сите оние кои очекуваат од жената да биде добра домаќинка, дама и курва, нека се преиспитаат колку се господа, фраери и ебачи!!