Молам сите иселеници да не го величаат Скопје 2014. И јас како мал се сликав со магаре на село, ама не глумев дека сум заљубен во него.
Ние Македонците користиме уреди од: - Италијански дизајн - Француски бренд - Германски квалитет Ама Кинеско производство...
Κолκу болκа има во одговоρот "ништо" κога ќе те пρашат -Што ти е? -Скуби Ду ме научи дека луѓето се всушност најголемите чудовишта -Кога сум на фб се осеќам ко на Fashion Week во Милано. Се манекенки околу мене ...
На оноj коj си му jа поклонил своjата доверба.....истовремено си му поклонил и меч со коj или ке те штити или ке те убие ! Кога имаме можност немаме храброст,кога имаме храброст веке немаме можност . Првата Љубов е слична на првиот снег ретко некогаш останува . Дури и солзата има своjа должност... Го чисти лицето за насмевката коjа ке доjде по неа.
ПОЕМА ЗА БИТОЛА Некогаш горди битолчани бевме сите ние, најградски град, хмм. сега сељачана врие. На Широк Сокак, духот на младоста се чувствува, не можи да знае, само тој што не присуствувал. Пелистерските утакмици ни беа празници, околу спортската и стадионот, битолчани масовно се вртеа ко василичарски мазници. Стари, млади, Чкембари ечеа во еден глас, на ниеден противник му немаше спас. Денес драги битолчани на шо личиме?, години за стадион и спортска сала квичиме. Ракомет фудбал, кошарка немаме, на децата наши,талентот му го земаме. Затворен базен фала богу имаме, да, во базенот полн лаги, многу години пливаме. Градот на конзулите, спортот, клавирите и младоста, денес е мртов, ни ја зедоа гордоста и радоста. Време е.....време е да си ја вратиме Битола на битолчани!!!
Еве, седам сам дома со Сања, Мони, Ангела и Марија... Инаку, Сања е аголна гарнитура, Мони е лежај, ангела трпезариска маса а Марија комода. Германското било поквалитетно од Кинеското. Не знам чив ѕид падна , Кинескиот ете го не мрда. Ноне кога ќе се начука не се прави дрво, туку бонсаи.
За девојката да биде дама не е доволно да има само манири на една дама,ниту,пак,така да се облекува!Таа мора така и да се чувствува,а тоа зависи пред се од машкото!