Силната жена сака уште посилен човек покрај себе.Не за да и ја ограничи слободата,туку покрај него да се осеќа слаба...
Сите кои што се од Битола ќе го познаат Паљото или тие шо имаат ојдено во фитнесот кај него: Taka e zatvoretese doma strasno e nadvor lele -5 strasno nesto zastana se zastana zivotot.Abe i - 35 imam doziveano i plus +45 eveme ziv i zdrav izlezete i zivejte ednas kako normalni ljuge bez strav.Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Досега најдобриот статус што го имам прочитано е овој: Живот е она што ти се случува кога не си онлајн.
ОФИЦЕРСКИ ДОМ За многумина од нас, место кај шо пораснавме, трчавме во дворот, игравме еден куп деца...место кај шо некој прв пат бакнал, прв пат фатил женски газ..Серенада на Широк Сокак, собиралиште на ГРАЃАНИТЕ, многу културни настани...со еден збор то е срцето на ГРАД Битола. Јас имав прилика да пораснам таму оти од карши живеев. То место многу од нас го доживуваме на свој начин. И сега некои си сељобери неваспитани од пичке си материне дојдени, шо Г од град не знат шо е, Д од духот на Битола не разбират шо е, пошто се ограничени, решиле да го продат на некој си преку ноќ збогатен пиун, и да го напрај во збиралиште на шлајмот. Кој ви дава за право да решавате за нашиот град, за нашите спомени, детството, младоста, духот НАШ?! Овај пат на погрешно место чепкате!!! ПУ ЈАЗК!
Постојат два вида на радост: -Радост на мали нешта и радост на големи (материјални) нешта. Разликата е што големите нешта можеби изгледаат поубаво но помалку вредат а малите нешта се повредни и траат многу повеќе.
Neko prosi za parce hleb neko za lajkove na FB. Prosit za hleb u ovaj surovi svet nije sramota koliko je sramota i tuzno prosit za lajkove.
Женските можат да разликуваат 1000 нијанси на бои на кармини, но не можат да го најдат вистинскиот маж, и секогаш завршуваат со погрешен.