Уште од времето на Супер Марио на нас машките ни беше јасно дека колку повеќе парички имаш,толку полесно ќе стигнеш до "принцезата"
Ина Многуфина се вработила трета смена, да сечи четвртинки бурек со носот. Ина Многуфина да постира слика од сопствениот измет ќе добие 1к. Ина Многуфина е позлобна од сопствената грдоќа. Приказни од Булеварот требаше да се вика Приказни од Свирипичино.
Jа сум Ана и моето име исто се чита и одпозади. Ја сум Ева и моето име одпозади е Аве. Ја сум Рукан и ја мразам играва .
1.Ние сме луѓето за кои во детството нè предупредуваа нашите родители. 2.Секој прави грешки. Работата е во тоа да ги правиш кога никој не гледа.
Imamo staroga mačka koji je prije par mjeseci imao moždani...mačak zbog toga čudno izgleda kad sjedi ili hoda a glava mu nagnuta u stranu...unatoč potvrdi veterinara moja baba je uvjerena da je demon opsjeo mačka pa ga svaki dan šprica svetom vodom.
1.Нас ни беше пишано,само ти не прочита. 2.Никогаш не откажувај се од твојот сон. Посебно ако ти се спие многу. #blackhumor