Маж се тушира и си пее ШУШКА СЕ ШУШКА ДА МИ ЈЕ КО ПУШКА., жената го слуша и му враќа МОЖДА ЈЕСТЕ, МОЖДА НИЈЕ,ЗА МОЧАЊЕ ДОБАР ТИ Е!!!
Животот е тука и сега ... после се само спомените. Светот е голема сцена: доаѓаш, одигруваш, одиш. Не заборавај ги своите неуспеси во мигот на успехот. Светот е како змија: нејзиниот допир е нежен, но каснувањето смртоносно . Вчерашниот ден е ПОНИШТЕН ЧЕК... Утрешниот е ВЕТЕН КРЕДИТ... а ДЕНЕШНИОТ е единствената ГОТОВИНА која ја имате... затоа ПОТРОШЕТЕ ја МУДРО ! Тоа што некои работи не се гледаат...не значи дека...не постојат .Ако успееш да измамиш некого, не помислувај дека е будала. Едно е сигурно...тој само многу ти верувал. Ако на грешките се учи , ја еве докторирам .. Мене ако ме беше срам..немаше да се родам гола Изгубив многу работи, но не и насмевката.. зошто паѓа снег? - затоа што нема скали за да се симне.
Маратонски да споделам нешто од кај мене. * Ако имаш прекрасна жена, уште поубава љубовница, ако имаш екстра кола, ако немаш проблем со камати, ако сонцето ти е секогаш преубаво кога ќе се разбудиш, ако луѓето се љубезни со тебе и спремни да ти помогнат, крајно време е да престанеш да се ДРОГИРАШ! * Оди човек во кафана и вели: Келнер дај една чаша кисела вода. Келнерот: Не се вика кисела вода, него минерална вода. - Добро, дај ми една минерална вода, минерални краставици и немој така минерално да ме гледаш. * Дома мирни пеперутки, надвор од цвет на цвет. * Луѓево се како голуби, кога се на земја ти јадат од рака, а чим малку полетаат, серат по тебе * Добро е да имaш дечко паметен и личен,арно ама господ по две добра на едно место не давa.. * Постојано се жалиме дека наместо принцот доаѓа којнот. Кога ќе размислиме поубаво, тоа можеби е така бидејќи ние се однесуваме како кобили а не како принцези. * Пеперутките во стомакот ми изумреа од алкохолот викендов. * Зошто Џеј стана пејач? - За да вади пари за леб, пошто контејнерот му беше многу висок. * Кога човек ќе впери прст кон некого, би требало да има предвид дека останатите четири се вперени кон самиот него. * Како стенкаат Англичанките за време на секс? - ОХ,јес,јес. Американките - Јес бејби,Јес бејби. Македонките - Не кажувај на никој, на никој. * Овој статус го мислев 5 месеци, 4 дена, 3 часа , 2 минути и 1 секунда. Дали ви се допаѓа? * Ако сакате да го оставите алкохолот, и цигарите , оставете ги кај мене. * Да сакаш малку, нема смисла. Да сакаш многу, нема кој. * Неможам да ви дадам рецепт за успех, но можам да ви кажам една формула за неуспех - Трудете се на сите да им ја погодите. * Добро мажу са не мога да разбера за шо пиеш ка не си жеден? Ти за шо висиш пред огледалото ка не си убава?) * Kој бира, ќе мастурбира * Не е битно со кој спиеш , битно е кого сонуваш. * Изгубен е црн ротфајлер, кој ќе го види нека бега. * Да си Слободна е избор , а не недостаток на можности. * Ги молам комшиите да си го платат интернетот, слаба ми е конекцијата.Фала * Да ми беше развиен паметот толку колку апетитот, најпаметното девојче на универзиумот ќе бев. * Има многу ‘богати’, кои освен пари немаат добиено ништо друго од своите најблиски..тогаш ми годи што сум сиромашен.
Информатичар - Алкохоличар Речник WINS - Вино има, наточи на сите DVD - Дај Вино Друже GPS - Горско Пиво за Сите NET - Нека Етанол Тече WWW - Водка Води кон Вандализам 3D - 3 Домашни GPRS - Големо Пиво и Ракија Сместа! USB - Уживај во Стрејт Бурбон PDF - Пиеме До Фајронт MP3 - Мали Пива 3 JPG - Јагодинско Пиво Големо WIN XP - Водка Исклучиво на ЕКС Пијам
Значи не се статуси, туку јас некои страници што ги имам лајкувано. Ама може да се онодат како статуси. Искрено, ме мрзи српските да ги прекуцувам. I onda shvatis da si se oko nekih osoba trudio mnogo vise nego sto to zaista zasluzuju... Udajem sestru! Zaintresovani nek se jave u inbox. Тргни ја шминката можда се знаеме.... Аууууууу, врати ја, врати ја! Ocjene za Matematiku Dovoljan (1) Odlican (2) Nezamisliv (3) Nemoguc (4) Nikad ostvaren (5) Znas onaj osecaj kad ne mozes vise da jedes? Ne. Ova veza na daljinu vise ne ide,premesticu frizider u sobu. Kad mi je lose, setim se kakve ocene imam, i odma' mi je jos gore. Кога веќе си влезена во филм, влези во некој криминален и самоубиј се - Sta radis na casu matematike? - Gledam i ne verujem -A sta ako skonta ?! -Ma nece,musko je to ! Pravi prijatelj - onaj zbog koga ne treba da sredjujes sobu kada dolazi. Niko se ne plaši visine - Plaši se pada .. Niko se ne plaši da igra - Plaši se da izgubi .. Niko se ne plaši mraka - Plaši se onoga na šta bi tu mogao da naleti.. Niko se ne plaši da kaže „ volim te “ - Plaši se odgovora .. Gimnazija - skola u koju dolazis iz osnvne kao jedan od boljih djaka i onda shvatis koliko pojma nemas ЈЕДИНО У СЕРИЈАМА РОДИТЕЉИ КУЦАЈУ ДЕЦИ НА ВРАТА, ОВИ МОЈИ УЛАЗЕ К'О СПЕЦИЈАЛЦИ Kakva skola , kakav fakultet, estrada me ceka Sad kad pocne skola, pa krenem da ucim, pa imam sve petice....pa se probudim Onaj osecaj kad se divis svojim trbusnjacima, bez obzira sto ih nemas -Šta je najvažnije u vezi? -U vezi čega? Nekad ni ja ne mogu sama sebe da razumem,a ne ti. Bavim se aktivnim ležanjem, pogledom u dalj i preskakanjem obaveza. Ja imam talenat... Mogu iz matematike da dobijem keca kad god hoces! Jesi li pokusao da kazes ne alkoholu?-Jesam,nece ni da cuje. Имам тањири за миење, не замарај жити се...
* Смејте се секогаш, животот и онака нема среќен крај. * i gde je vise taj VREME? sto leci sve. * Кога ќе ти каже некој дека времето лечи се - фино лепо удри му еден бокс и кажи му: Почекај,ќе ти помине !!! * Зошто на дресовите на македонските фудбалери не им ги пишува имињата? Затоа што: -Едно име имаме ♥ * Во пријателството боли лагата. Но во љубовта боли вистината...
Напишала статус: ''Добра Ноќ '', а после тоа се има вратено уште 100 пати за да провери колку лајкој има собрано
Детево ми е пријател на фб, се знаеме од средно, ама every once in a while му го посетувам профилот. Ѕвер! 1. Petko,Rajko,Trajko - Luge so nikoj ne gi videl a se spomnuat u sekoa debata. Primer: Ne zboruam za tebe,moze bilo koj,Petko,Rajko,Trajko.... 2. Tato od mal me ucese za trpelivost i neizvesnost: -POCEKAJ SAMO DA SI DOJDAM DOMA,PA DA VIDIS SO KE TI DADAM!!! 3.Tatkoto: Kako pomina deneska na testot? Sinot: Super. Tatkoto: I so mislis,so ke dobiis? Sinot: Neopravdan. 4.NIVOA NA STRES: Kacujs autostoperka,najjakata tipka na cel svet i u kolta ti se onesvestue. TOA E STRES. A nosis u bolnicata i doktorite kazuat deka e bremena i pocnuat da ti cestituat. TOA E POSTRESNO. Ti vikas deka ne si tatkoto,ama devojkata vika deka si. TOA E NAJSTRESNO. Prajte DNK test i doznavas deka si sterilen,deka takov si bil od raganje. USTE SI POD STRES,AMA KOLKU TOLKU POLESNO TI E. Si odis nakaj doma i si razmislujs za tvojte 3 deca. E TOA E VISE NAJVISOKO NIVO NA STRES. 5. cel komsilok znae koj ti dosol na gosti i koga,a kaa ke te ograbat,nikoj nisto ne videl i ne slusnal.... Ме мрзи да барам повеќе, можеби во некоја наредна прилика. Ама стварно е цар типов.
Дечко :Ќе направам се за да ме засакаш... Женска: ОК, џвакај вода! Moj muž neće imati potrebu da ide u kafanu,imaće s kim da pije. SVI MI KOJI VOLIMO NEKOGA NA SLOVO 'S' ♥ RECIMO, SEBE ♥ Onaj osecaj kad tesis nekog, a sjebaniji si 100 puta od njega. -.- Што е Побрзо од секундата? - ВИКЕНДОТ Што е разликара меѓу фејзбук и училиште? -На училиште не ти ставаат лајк на гпупостите.
Sekoj pameten covek, psiholog i psihijatar ke ve posovetuva: "sakaj se sebe si najprvo" ondak ne mi e jasno sto e problem da si napraam LAJK na mojot post ponekad