Почитувани, После долго размислување, решив да ја одбијам понудата која што ја добив. Имено, сите знаеме низ какви премрежја поминавме во изминатиот период и неминовно е да се каже дека сите се боревме подеднакво, можеби некои директно на улица, а некои по социјални мрежи. Сепак, тоа не ја става борбата на поединци над други, само затоа што решиле да го покажат и својот лик, а не само својот глас. Чувствувам должност јавно да кажам зошто ја одбив понудата од претседателот, на кој пак му бев предложен од страна на домарот. Не сум ви јас за благајник, не ме бива со бројки. Кратко и јасно. Јас влагам во продавница и земам повеќе од што треба, чисто затоа што ете во моментов ми фатило нешто око. Ако треба 10 сијалици за цела зграда, големи се шансите јас да земам 20 и после ќе фалат пари за други ствари и не би сакал да го носам тој товар на свој грб, а и незгодно е на чистачката да и платиш во сијалици затоа што си го потрошил буџетот. Него кога сме кај сијалиците, ако го фатам тој што ги краде од влез, е мамата мамина. Со почит Неблагајникот
Зоќи Поќи 14 mins · Skopje · Кој ја фати влечката на Кики по слободниот удар. Да не слета у Чик Куманово.
- Изволте господине? - Сакам да га смену папагала, овој е женски место да повтара по мене он се расправља с’с мене Ако си јак, храбар, паметан и многу секси..бегај дома пијан си!