Легни будала,стани ненормален и така секој ден __________________________________________________________________________________________ Тој:Лелее имаш преубави очи!! Таа:Лелее фалаа,ги наследив од мајка ми! ^.^ Тој:....ама затоа градите си ги наследила од татко ти! __________________________________________________________________________________________ Kada cura place zbog decko ona stvarno voli ga, a kada decko place zbog curu on nikada nece voleti drugu kao nju. __________________________________________________________________________________________ Мy раскинала девојката поради верски причини... Верувала дека има пари, а уствари немал.. __________________________________________________________________________________________ Тест!? - Јас тоа го викам давање афтограми на наставници.. _________________________________________________________________________________________
Досадата ми е најголем пријател, секогаш е тука кога ми треба Да сакаш малку - нема смисла, да сакаш многу - нема кого Убавите девојки не ги покажуваат своите гради, туку својата насмевка! Бев нормална и потоа...се шалам никогаш не сум била нормална ;P
Постојано се жалите дека наместо принцот доаѓа само коњот. Можеби е така затоа што се однесувате како кобили,а не како принцези
Женското пред огледало: „спремна сум за пет минути“ е исто како машкото во кафана: „дома сум за пет минути“
Запнале крај на светот -.-'' доста веќе лажете само за џабе деојчињата ја губат невиноста! P Да стане Гоце Делчев од Гробот и да види какви серии Гледаат Неговите Македонци Човекот ке си Умре од Мака.....! O.o
Се помалку Генијалци има на светов .. - Тесла - умре .. - Ајнштајн - умре .. - Њутн - умре .. А ни јас не се осеќам баш најдобро...
Пишала на статус пена парти ,она садови да ти миела !) Мојот љубовен живот изгледа како коментар од фудбалска утакмица: - "Еве приликаааааа иииииииииииииии НИШТО" !
Не се разочарува!!ј! Ќе дојде време кога ќе бидеш баран од тој што најмногу те презирал.. ќе бидеш сакан од тој што најмногу те одбегнувал .. ќе бидеш среќен посреќен и од самата среќа... ќе бидеш богат побогат и од самите пари..само до тебе е дали ќе почекаш и дали ќе ја издржиш борбата, со доброто и злото, со бедата и богатството и со љубовта и тагата!
„Единствениот маж кој се бори вистински за својата девојка е...Попај Морнарот“ Пеперутки во стомакот? -Тоа чувство е кога се фатиш за џеб, а мобилниот ти го нема.. ! Curo ti nisi tri metra iznad neba nego tri metra ispod pudra... Да има на фејсбук опција ''плукни'' наместо ''боцни'' веруј би те избањал Гинеколог - наоѓа проблеми, таму каде што другите наоѓаат задоволство
Жената која те сака искрено, ќе биде лута на тебе за Милион работи, но никогаш нема да те остави.....