„За да воведеш ред во својот живот, најпрво треба да го исфрлиш ѓубрето од него!“ Прашале еден мудрец – „Која е најубавата жена на светот"? Тој само се насмевнал и одговорил: Онаа која ја сакаш. ! Кога некој ќе ти фрли камен – врати му со цвеќе, но не ја заборавај саксијата. Оној кој се смее додека срцето го боли,тој е секогаш посилен од другите
Сите ќе пукале петарди за Нова Година зашто биле single епа ја за инат ќе седам до елката и ќе чекам Дедо Мраз пакетче да ми донесе !
Женската: Срце ме праат фармеркиве дебела? Дечкото: Сакаш вистината да ти ја кажам или? Женската: Сакам. Дечкото: Ја имам легнато другарка ти
Немој да ми кажуваш дека сум ти во срцето, знаеш...мразам гужви ! Женска со вештачките трепки можеш слободно да полеташ, не ти треба Red Bull !
Секој ќе те разочара порано или подоцна.] Некои личности едноставно треба да ги заборавиме. Не затоа што сме се откажале од нив, туку затоа што не се вредни да бидат покрај нас! Не ми е страв од оние кои што ме мразат, се плашам од оние кои што се преправаат дека ме сакаат. Најлошото чувство не е да се биде осамен, туку да се биде заборавен од некого кого ти никогаш не си го заборавил. Сакај искрено за да бидеш сакан, не трчај по личноста што љубов не ти враќа Ќе дојде време на секој што ме повредил дупло ќе му вратам Ако знаеш дека те сакам не значи дека може да се заебаваш со мене ! Кога девојка ќе ти каже дека те мрази тоа значи дека те сака ама си идиот. Животот ме научи на многу работи. Една од тие работи е дека луѓето не се такви како што изгледаат ) Колку би било поинаку, кога болката би ја чувствувал и тој што ја предизвикува.!!..XD Јас всушност немам многу што да ти подарам - верно срце, голема насмевка, и очи полни со надеж... најди девојка, која ќе ти го промени животот а не статусот на врската ~Љубовта е како војна, лесно е да ја почнеш, тешко е да ја завршиш, невозможно е да ја заборавиш... Понекогаш зборовите се премногу сиромашни за да го кажат сето она што се крие во срцето... Денес можеби си му се на светот... - А утре само празно место... Ако самите не се цените доволно, бидете сигурни дека остатокот од светот нема да ја подигне вашата цена. Од двајца зљубени - едниот сака а другиот дозволува да биде сакан Не верувај секому. Некои зборови се премногу убави,за да бидат реални. Нема вечни пријатества, има вечни интереси Не се секирај многу за другите, утре никој нема да дојде и да ти каже фала. Нема никој да ти помогне. Сите за себе си гледаат. Ако се случи - нема откажување.“ Најважните работи секогаш се најтешки за кажување Никогаш не го давај целото срце некому, остави си мааал дел од него за себе, за да имаш каде да се вратиш кога сите ќе те разочараат. Знам дека само за тебе чувствувам нешто,што за никој друг не би го почувствувала...♥ Љубовта не се бара, љубовта се дава ♥ Се додека ти се лутам, значи дека ми значиш нешто, ако престанам да се лутам тогаш е готово Ме знаат само оние, на кои им дозволувам...а за другите, сум само тоа што го гледаат Пред другарки тајни не откривај, пред другарки солзи не пролевај.....денес светот е лицемерен нема другар верен.... Да ли ти е познато тоа кога се допишуваш со некој, по некое време ќе се најдете, ќе поминувате време заедно, ќе уживате, ќе се смеете, ќе се „расправате“ и тогаш одеднаш сето тоа исчезнува? Станува како ништо да не било? Тогаш посакуваш на таа личност да и се јавиш, можеби да и се извиниш, едноставно да биде како порано, а тогаш во сето тоа те прекинува една глупава ГОРДОСТ? Одам да се заљубам Сакаше да ми забиеш нож во грбот,но го погоди моето рамо. А помниш ли едно време како секогаш се потпираше на него?! Добрите секогаш Страдаат Најголемата среќа е да освоиш срце, а најголем грев е да си играш со него! Оној кој многу те сака никогаш нема да се откаже од тебе.♥ Време е за... нова љубов!! Го чекам денот кога ќе сфатиш се! Не си го губи времето со човек на кој му е сеедно дали си со него... Чуството кога те видов првпат! Не се откажувај од љубов - туку од личноста која не знае да сака! Понекогаш се прашуваш: "Што лошо имам направено?"... A животот ти одговара: "Беше премногу добар... " Ако не те барам немој да мислиш дека те заборавам, јас само ти давам време да сесетиш на мене Вреди да се бориш за она што вреди да го имаш. ќе се каеш некој ден за тоа што го правиш .. ама ке биде касно... Каде што има љубов има и втора шанса. кога еднаш ќе направиш да се чуствувам тажно не те гледам со истите очи како порано ... Ееее да ме сакаше шо убаво ќе ни беше ...!! И глуп/а да беше че сватеше дека те сакам.-_- Ako na nekogo si mu vazen.....sekogas ke najde vreme za tebe А сега ти е криво??? Епа и мене некогаш ми беше!!! Идиот е оној што го повредува женското срце, незаејќи што се сторило тоа срце за него... Nema razloga da se mrzimo, ako nismo uspeli da se volimo. Dok ti shvatis, bice kasno! ♥ Да одиш со пријател по темно е подобро од тоа да одиш сам по светло. Ne očekuj ništa - i nikad nećeš biti razočaran. Повеќе шанси имаш да фатиш 7-ца на лото,отколку поштено машко! Колку си подобар, толку се играат со тебе ♦"Никој не живее од своите соништа, aма оној што сонува, сеуште е жив."♦ ...Научивме од птиците да летаме, од рибите да пливаме, но заборавивме како луѓе да живееме... *"Пријателите ги создава среќата, а несреќата ги проверува" – Скршено ти е срцето, па и мене ми е ноктот па никоj не ме прашува... * Јас обично не правам грешки,но кога ке ги направам правам РЕМЕК ДЕЛО Najtesko e koga ke te izneveri nekoj ... koj ti bese "prijatel"..... Oна што треба да се случи,никој не може да го спречи...
Се качив на вагата и на неа пишуваше - "Ве молиме качувајте се еден по еден" Да соберам 325245345 лајка на статусов и еден по еден да ве избацам од фејсбуков. Напнавте ! Ме гледа пајакот во собата и вели - Убиј ме девојко,пари нема. Ќе бидам многу среќна ако почнете да си ја гледате вашата работа и уживате малку повеќе во животчето. Фала, и бидете поздравени.
SELF CONTROL - The only way to survive in this world dominated by idiots! Remember: people only rain on your parade because they're jealous of your sun & tired of their shade! Welcome to England, where the only Sun is a fucking newspaper Onaj osećaj kad znaš da si mu bila i ostala najlepša devojka you can't always wait for the perfect time , sometimes you must dare to jump !
Силните жени ја носат својата болка како штикли...без разлика колку нив ги боли, другите гледаат само колку тие се убави...!
Зошто сите посакуваат нивната љубов да биде како на филм, кога филмот трае само 2 часа На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама , на 15 мама. xD Го Поздравувам Мојот Интернет Со Песната " Не Кочи " .. xD Што рекол господ кога ги создал црнците ? - Оваа тура загоре На гинекологија е воведен нов закон при породување освен сопругот може и таткото да присуствува! Се помалку паметни луѓе има на светов .. - Tesla - умре .. - Einstein - умре .. - Newton - умре .. А ни јас не се осеќам баш најдобро..
Никогаш не дознав дали јавните запросувања се со романтична порака или за да види бившата што пропуштила
На Фејсбук моментално има само две врсти на статуси: 1. Тие што пишуваат статуси за снегот (Конечно Снег ♥, Снееег ♥). 2.Тие што ги критикуваат првите, дека се напнаа со статусите за снегот...