Жените се како снегулки, не ми праат муабет Болен лежам на кауч а далјинското е кај мајка ми, се што можам да кажам е дека овој Карлос одамна требаше да ја напушти оваа Габи Порано моеше со 100 денари да влезеш во продавница и да излезеш со гајба Скопско, сеа стаиле камери, маму им е*ам ~Копирајт то другар на дечко ми на кој е навлечена цела моја фамилија, ја чекаме и внукава да пркне за да и напраиме ФБ да го адне
Благодарение на Facebook знам на сите како им изгледаат купатилата E-evtina V-vekje N-nema Дојде кај мене пред куќа. Ми рече дека неможеме повеќе да продолжиме. Реков само "Добро"! Замина со брзи чекори. Го слушна силното пукање. Се врати назад.Зарем мислеше дека ќе се самоубијам за неja?! Само си го отворив шампањското....
20 години ЗАВИСНОСТ од странски фактор, 20 години ЗАВИСНОСТ од странски банки, 20 години ЗАВИСНОСТ од партиски книшки, 20 години ЗАВИСНОСТ од домашни и странски олигарси, 20 години ЗАВИСНОСТ од корупција 20 години ЗАВИСНО судство 20 години ЗАВИСНИ медиуми 20 години ЗАВИСНА Македонија! ----------------------------------- ДЕДО МРАЗ НА ПОГРЕШНА АДРЕСА Новата Година полека иде леле леле шо убаво ќе биде старата година тажна ќе ојде Дедо Мраз во портокалово облечен ќе дојде. На дворот на Луј ќе паркира санка за паркинг ќе му лапнат некоја банка. И секое дворско лавче или бишка ќе добие подарок штом покаже партиска книшка. А ние другите неми, слепи и глуви, во лајна среќни ко гомнарки муви, ќе зобаме ко зајци без масло зелка наместо да фатиме место под дворската елка. Затоа да викнеме: Дедо Мраз ваму глеј! на место погрешно си паркирал, немој да бидеш ГЕЈ. -Наш познат автор и актер. Инаку, темава прилично забегала. Има теми каде што се постираат смешни слики, смешни и трагикомични статуси и за групите од фејсбук.
Pre nego sto raskines,pomisli da te ona voli. Druga ce biti tu nekoliko nedelja,a ona zauvek. Cekace te. Plakace uvece,kada je stegne tuga. Probace da te zaboravi. Pokusace da te preboli zahvaljujuci drugim momcima. Ostajece budna do kasno kako bi joj TI poslao poruku. Seti se da te ni jedna nece voleti kao ona,pa tek onda uradi ono sto zelis!
Дедо Мраз желбите за оваа година ти ги напишав во "inbox" . Немој да се правиш наудрен , пишува "seen"...
Covekot so planiral da go ubie Jastin Biber e uapsen.....Na covekot treba da mu dadis donacija i da mu pomognis,a eden den i ulica da krstis po nego,a ne da go apsis.... "Jesus loves you" - Good thing in church. - Bad thing in Mexican prison...
Менструација е данок во крв што жените го плаќаат на рати...заради Ева курвата што ја скинала јаболката Дајте ми кондоми. -Треба кеса дечко ? -Не не, убава е.