Од една личност на фб со најдобри статусии Неам повеќе турски серии на TV, ја намачкав антената со свинска маст! Кај ми се наочарите црни ? ...... ако не ги најдам, без нив ич да не идам на Аца Лукас ! Бројам споменици, сон не ме фаќа .. Правило број 1: - На посна слава не се иде со мрсна коса . Битолски Бог на сексот: Клај Го
Порано кога викавме и се тепавме на часот професорите ни викаа ''Полека не сте на пазар'', а сега ни викаат ''Полека,не сте в собрание''
Драг Дедо Мраз...... Бев добра и послушна цела година , е добро де , скоро цела година , е добро еве да речеме пола година...Добро бе добро сама ќе си купам поклон..
Сине, слушнав се дрогираш? -Кој ти кажа бе тато? -Една птица ми кажа. -Оф бе, тебе птици ти зборуваат и после јас се дрогирам Што прави усеин болт кога ќе му избега автобусот? -го чека на следната станица.
Насмевката е една крива линија која ги исправува сите работи. Никогаш не се каете за времето поминато со погрешни луѓе кои ве повредиле, туку заблагодарете им се бидејќи поради нив денес сте научиле да ги цените вредностите на луѓето што навистина ве заслужуваат. Среќна сум,а сите кои ме мразат можат слободно да си земат метла и да си летнат. Следниот пат кога ќе имам пеперутки во стомакот,ќе пијам инсектоцид. Кога би го збореле за мене само она што го знаете...Би било штама секој ден. Tипичен маж ја прави својата девојка љубоморна со други девојки, а вистинскиот маж ги прави другите девојки љубоморни со својата девојка. Е мутав еден,да знаеш какви палачинки правам одма за жена ќе ме земеш... Никогаш не ја прашувајте саканата личност што направила за вас.Од толку милиони луѓе,те пронашла тебе и те засакала тебе,што друго треба да направи? Биди среќен,и онака на никој не му е гајле ако не си. Зборувајќи за другите, најмногу кажуваме за самите себе.... Многу пати сиромаштијата не се наоѓа во џебовите на луѓето туку во нивните души.... А зашто да бидам тажна? Јас изгубив некој кој не ме сакаше,ти си тој што ја изгуби таа која те сакаше повеќе од се. Сите луѓе неможат да бидат богати и значајни,но секој може да биде добар. Во животот има една неправда: знаејќи ја својата вредност, наивно талкаме кон погрешни луѓе. Ти плачеш што немаш Iphone. Некој плаче што неможе да го прехрани своето семејство.
Доживејте ја најлудата ноќ на 31ви во Рим за само 499 евра. -Јас со тие пари во Македонија март ке доживеам.
Невозможен си овозможисе ! Во кој кафич планираш да завршиш факултет ? Секогаш имам време за губење време Што се однесува на љубовта - Internal server error
Велиш дека го сакаш дождот, но го отвараш чадорот, велиш дека го сакаш сонцето но бараш сенка, велиш дека го сакаш ветрот но ги затвораш прозорците, затоа ме плаши кога ми велиш дека и мене ме сакаш. - Вилијам Шекспир
Кои се четирите фази во животот на еден маж? 1. Тој ВЕРУВА во Дедо Мраз. 2. Тој НЕ ВЕРУВА во Дедо Мраз. 3. Тој Е дедо Мраз. 4. Тој ЛИЧИ на Дедо Мраз.