Ја викале Полигон затоа што сите се учеле на нејзе.... Ја викале Кожувчанка, пошто му верувала на дедо Ја викале Југославија, пошто била растурена! Ја викале Хив, пошто била позитивна! Ја викале лозје, зашто сите ја имале прскано... Ја викале АЛОЕ, по баба и ВЕРА. Ja викале џоинт затоа што кружела низ друштво. Ја викале АЛЕКСАНДРА пошто секој можел да ја НАКОВА. и за крај нешто нормално Ја викале Маја, пошто така ја крстиле.
-Jа сретна после долго време од раскинувањето. ТОЈ: Сретнав друга...имам нова девојка и нова иднина...Како оди твојот живот? ТАА ги затвори своите очи да ги сокрие солзите, се сети на сите моменти кои ги поминала со него, се сети како со него делеше добро и зло и како досега одби многу момци со надеж дека пак ќе бидат заедно... Го зачува својот углед и собра сила, се насмеа и рече: ~Извини момче, се знаеме?! .... Ќе раскинеме ама ќе останеме другари, тоа е исто како - Ми умре кучето ама ќе си го чувам...!
-Tрагав по мојот Господин Совршен. И кога еден ден го најдов - паметен, убав, елегантен, добар...Не се омажив за него. Тогаш сватив, грешката била во мене бидејќи тој ја бараше совршената жена ! -Најголемата мaана на луѓето: Слушаме половина, разбираме четвртина, а прераскажуваме дупло. -Одамна престанав да давам објаснување, луѓето и онака сфаќаат како ним им одговара.
Комарец може да ти се мува околу главата ама мува да ти се комарец околу глава нема шанси!!! ________ ви посакува само среќа! Бидеќи и оние на Титаник имале и здравје и пари, ама среќа немале... Елко, елко, порасни уште две три педи, за да може ЕВН, сметки да ни реди!!! Не пијам...Не пушам...Легнувам во 21:00..станувам во 06:00..Тивок сум, мирен,повлечен и послушен.. Ама кога ке излезам од затвор.. се ке се промени. Порано после раѓање ги плескаа бебињата по газето за да заплачат. Сега им кажуваат дека се родиле во Македонија и се кинат од плачење. Kрајот на светот е одложен..му се смачило од статусите што сте ги пишувале за него. Денес снежи. Среќен именден на сите Снежани! Драга т€то, ми кажаа моит€ д€ка ова година н€ма да дојд€ш за празницит€ од Г€рманија, зошто т€то н€ идиш? Мила т€то многу ќе ми н€достигаш, т€ сакам т€б€ најмногу т€€€€€€тоо!
На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама , на 15 мама. xD Жена: Драги ја слушаш таа галама во орманот? :о Маж: Не. Жена: Тоа се моите фустани...излегуваат од мода. xD Ако чистиот воздух е помалку важен од економијата,изборј ги парите без да дишеш!!!
"Шо ги ебам, ќе ги тепам" - Крис Браун Здраво Мартина, јас доаѓам од иднината. -Абе, јас се викам Мартин... -Баш за тоа сакав да прајме муабет. Од сите слики што ги имам, крвната ми е најубава.
Многу кои ги водеше срцето, ја изгубија главата. Многу кои ги водеше главата, го изгубија срцето. А можеби требаше да пробаат со душата ?
Од смешните Како на прилерски се вика Мобилен на Touch? Мобилен на ѓибање ебаго. Пред некој месец почна Есен, за неколку дена ќе почне Зима, па крај на светот, па Нова Година. Каде е најубаво да се живее? Во Македонија. Зошто? Затоа што друг ти го бери гајлето! Ја викале Нива зошто сите ја орале. Ја викале Лажичка зошто одела гратис со кафе. Ја викале Аплауз зошто сите ја плескале. Ја викале Скала, зошто сите и се качиле. Зошто Изолда го сакала Тристан? Затоа што имал три стана.
На вистинската девојка дечкото не и забранува ништо, бидејќи таа сама знае како треба да се однесува. Ја викале Гечевски зашто секогаш била спремна за тројка. Ја викале струја зашто била евтина после 2. Ја викале лајк зашто сите ја стискале. Ја викале аплауз зашто секој ја плескал. Ја викале сарма зашто била растурена. Ја викале петарда зашто секој можел да ја пука. Ја викале автошкола зашто сите се учеле на неа. Не дека се најдобри, ама дека сега ги прочитав.