- People say nothing's impossible, but I do nothing everyday. - If I drink Alcohol I am Alcoholic, but if I drink Fanta does that make me FANTASTIC?! - Mirror: " You look cute today" Camera: " Lol, no" - Actually No, my post wasn't about you. But Hey, if the shoe fits, wear it! - Од Apple дома имам само џус. - Имаш IQ на ниво на собна температура !
Не знам кој го имаше ова напишано,ама знам дека се газев од смеење -Толку силно ќе те удрам,што забите нема да можеш ни на Google да си ги најдеш!
Мајка ми е од оној тип жени кои, ако не опљачкаат дома, ќе потсреди пред да дојде полиција, зошто срамота е така несредено.
Во животот на една девојка можеш да направиш се,освен да и се вратиш кога ќе те заборави Омилено годишено време ? Кога нема полагање ! Да му дадеш на некого втора шанса е исто како да му даваш уште еден куршум за пиштол бидејќи со првиот те промашил Мажот треба да промени 3 нешта кај жената :нејзиното презиме , нејзината адреса на живеење и нејзиното претходно мислење за мажите
Никогаш не играјте си со чувствата на другите. Можеби ќе ја добиете битката, но голем е ризикот дека засекогаш ќе го изгубите човекот.
.Како тргнало, ќе си остане рајот празен .Ја изневерил нејзината доверба и раскинале. -Кажи е*ел друга бе сестро, немој да не мачиш со поезија .колку би било убаво кога сите би спиеле со оние заради кои не спиеме .Хју Хефнер (86) се оженил со девојка која има 26 години. Не очајувајте сите вие што сте сингл. Вашата жена може уште не е ни родена
Големите умови дискутираат за идеи,просечните умови дискутираат за настани,малите умови дискутираат за луѓе!