Замисли да не постоеше СДСМ, вестите на Сител ќе идеа вака: „Добро вечер, ова се вестите на Сител. Фала многу пријатно!“ Се превртев од смеење
1.Вие сите шо прајте анализи на туѓи животи .. да ви остајме и крв и мокрача?! o.O 2.ЈЕДИНО У СЕРИЈАМА РОДИТЕЉИ КУЦАЈУ ДЕЦИ НА ВРАТА, ОВИ МОЈИ УЛАЗЕ К'О СПЕЦИЈАЛЦИ x'D 3.Не сум знаелa Математика, епа сигурно нема да одам во продавница и да кажам ДАЈТЕ МИ КАШКАВАЛ ВО ФОРМА НА ТРАПЕЗОИД СО ПЛОШТИНА 80cm КВАДРАТНИ И ПЕРИМЕТАР 50cm ... 4.Многу е убaво кога луѓето те сакаат! Еве мене на пример, овие денови кога ќе се појавам на некое место, сите ми велат: - Уште ти ни фалеше! 5.Kolku e samo duhovita. Isto kako duh da ima lapnato 6.Благодарение на facebook знам на сите како ви изгледаат купатилата.! 7.Ne sum sneg, ama pagjam po ulici 8.Дедо Мраз пак јас...За Нова година сакам дечко... Значи ДЕЧКО а не коњ како лани!!! 9.Statusov eden saat go misleF 10.Родителска се спрема.. има да биди ДИМ ДА МЕ ЊАМА Ето 10 од мене
Пријателе, таа нема да те чека вечно. Чувај го тоа што можеш да го имаш со неа, бидејќи ако ти незнаеш ќе знае некој друг сигурно....
”Јас сум си виновен. И велев дека не е можно да бидеме заедно, а таа се бореше за нас, се бореше и за двајцата, се бореше и против себе и против мене. Таа никогаш не се откажа кога јас се откажав.”
Најбрзо ќе ги повратите парите ако ги вложите во алкохол. Можам да и љубоморам на Адриана Лима на телото, ама може и она мене на сите изедени пици и сендвичи. Од Apple дома имам само сок! Вие сите шо прајте анализи на туѓи животи .. да ви остајме и крв и мокрача?!
Слушнала дека сватив се пишува со ф и напишала сватиф. И дал господ нос за бурек сечење, она дома седи ништо не работи.
На една другарка статусот Јавно и викам алал да и е ги утепа !!! Значи момци, не сте мангупи ако сте ја частеле цела вечер па сте ја легнале, зошто сте наишле на к**ва што ве исцицала, а девојки, не сте најјаки ако влеговте во BMW и си ја оставивте самопочитта надвор од него
Четиринаесет годишно девојче се намачкало со крема која подмладува петнаесет години и се вратило во пи*ку матер sad but true.
Улевамо у кафана уште неседнати пишувам на Фејсбук со : Tој, Таа и Тоа, на во: Ваму Таму. Порачувамо пилешки прсти и кило со кило, одма тука истовремено правемо фотќи, послужува не ќелнеро цела вечер лигавам една чаша вино, бцнам едно прсте и станувам порачувам песна, најчесто - Џони Далавера, зимам чашката у рака у џускам се додека не направам езера под мишките. Следно -пакувамо се со екипата фрлемо по 30че сите за сметката гас дома и цел вечер коментирамо колку беше јако.
When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams. Choice is yours…