Не заљубувај се ! Фрли се од балконот... помалку боли. Каква штета! Овие моиве професори ни една клетва не сака да ги фати. ееее што луѓе ќе беа?! Ако после првиот сoстанoк дечко ти ја запамти бојата на очите - тоа значи дека имаш мали ци*ки!!! Кога ќе се скарам сама со себе, озбилно размислувам да ги викнам овие од „Све за љубав“ за да се смирам!
Што вика Цеца кога ќе слушне нејзина песна? „Па кажем“ Некои луѓе не биле доволно тепани како деца. Не биди тажна ако немаш некого за денот на вљубените, па немаше ни сида на Светскиот ден на сидата.
Порано девојките го чекаа принцот на бел коњ,од бајките,сега го чекаат мафијашот со црно ферари од банките.
Како и да е,Груевски го вади најлошото од Црвенковски. Добро би ми дошол некој Лајк. Чисто за самодоверба. Love the life you live...for it is the only one you have....so make it one that the very thought of...makes you think ....."wow"
"Едно име имаме..." - Ана Марија dislike this. Бев во City Mall ама не купив тоалетна. Дали нешто не е во ред со мене? Гледам расте свеста кај народот за вакцинација. Вчера видов еден во влез, сам се вакцинираше. Торта можеш да јадеш со било кого. Ама гомна, само со другарите! Да си дадеме простор. - Ти мори ако имаш да се расфрлаш со недвижнини јас немам. Error 404. Лопата not found. Напишала на фејсбук статус: Си газиме... а уствари она со мајка и ја гмечи јамболијата во када. Цел ден шмекам женски со лопатава, пред куќа. Сите мислат дека сум министер. Откога ќе ги прочиташ сите состојки на чипсот, ќе сфатиш дека најздраво е да ја изедеш ќесата. Пари и слава не ме интересираат, само пари. Беме човеци пред интернетот, сеа сме аватари.
[СДК] Сакам да кажам... Од Колегијалност, Уметност и Разумност изгледа ни останаа само првите букви...
- Секогаш носам нож со мене за некој случајно да не извади Торта! - 6 на 9 и рекла : Шо ме емитираш мори отпревртена една - Понекогаш дури по излегувањето од сцената сфаќате која била вашата улога. - Човекот е како дрво. Кога паѓа сите бегаат од него. - Зошто девојките не играат фудбал ? Затоа што 11 девојки никогаш не би дозволиле да се појават на исто место во исто време исто облечени. - Не сум ти јас пин па да имаш 3 шанси. - Девојко штом ја става на пауза игрицата само за да те ислуша, ожени го!
*Тој што сВаќа ништо не сфаќа,и сваќа не фаќа! *Ако сакате да станете добар соговорник, пред се треба да бидете добар слушател. - Дејл Карнеги *Нема поубаво нешто во животот, отколку да најдеш еден човек, kој те чита без букви и тe разбира без зборови.
Те викам сонце пошто не можам со очи да те гледам !!! Многу се нервирам кога на телевизија некој тв-водител ќе каже "Добар ден драги гледачи пред малите екрани" ... а ние дома плазма од 183 cm
Кога жената ви зборува за свои лични работи, не значи дека се жали, тоа значи дека ви верува! На почитувањето врати со почит, провокациите победи ги со мудрост, а на дволичните луѓe поклони им ја твојата незаинтересираност. Позитивниот став можеби нема да ги реши вашите проблеми, но ќе нервира доволно луѓе што ќе сфатите дека трудот ви се исплатил.