Наместо да гледам кога вратата се отвара надевајќи се дека си ти, почнав да гледам во оние што веќе се тука
- The next time you think you're perfect, try walking on water. - Заборави ги тие што те повредиле, а вечна казна ке им биде тоа што вечно ке те сакаат - Лесно е да умреш за човек кој што си го сакал, но е тешко да најдеш човек кој ке заслужува да умреш за него.
-Ако не треба да спиеме во училиште,тогаш не треба ни да учиме дома -Има жени кои тврдат дека сите мажи се исти. Зарем тоа не е преголемо искуство? -Не е моето име к*р па да не го вадите од уста.
После „Ја викале“ ова ќе стане хит уште малку. Џ рекол на Ш, шо бе, па ти се дигна? Џ рекол на Ц, пу бе те урочиле па на криво мочаш. К рекол на К, глеј брат сиемски близнаци Ж. И тако даље.
- Отсекогаш сум ги оставал девојките без зборови, им пишувам на чат, тие не ми враќаат. - Ми влегува крадец дома и почнува да бара пари. Станувам и почнувам да барам со него. - Пеперутки во стомакот? Тоа чувство е кога се фатиш за џеб, а мобилниот ти го нема - Политичарите и пелените имаат една заедничка работа. Треба да се менуваат редовно и од иста причина. - Да ви рече некој да одберете меѓу 1.000.000 евра и личноста што ја сакате, што ќе си купите со парите?
Колку ме нервираат водителите кога велат : „гледачите на малите екрани, а ние на плазма од 80cm. Навистина ми е жал што дебелите девојки го немаат почувствувано чувството да бидеш кренат во реце. хохохо (без навреда)
Пушиш? - Не. Пиеш? - Не. Се дрогираш? - Не. Седиш на цементо? - Не. Па добро бе од што планираш ти да умреш? - Од млеко