за oneday Спојлер Ххахах нее нив и нив ги земаат во раце само ги земаат машки со добри мускули, онака згодни машки ,а не било кој сељак
Kај нас толку е поделен народот што еден човек да земе да игра тенис со ѕид, пола за ѕидот ќе навиваат. Од партиска определеност, сите сме за партија секс. Ама баш сите . Секогаш кога гледав трка на 100 метри на Олимпијадата имав чувство дека сум сведок на криминал.. ќе чујам истрел од пиштол и после гледам куп црнци како бегаат .
има уште едно така смешно "многу мразам кога водителите ќе кажат добредојдовте гледачи пред малите екрани , а ниа дома плазма од 48 cm "
E ова со екраните навистина вреди и јас си го ставив на статус, а еве уште едно добро: Svejedno je dali imas iphone ili nokiu 3310 kad ni na jednom ne zvoni alarm kad ga zaboravis na silentu. Smart phone not so smart ok... Баш како за мене и многуте спанки кои ги има на форумов поздрав спанки
feminium Не си пијан ако можеш да лежиш , без да се држиш за подот .... „Се бања оној што го мрзи да се чеша.“ „Сите имаат фотографска меморија, но некои немаат филм.“ „Седам и си мислам… понекогаш само седам.“ „Кој е совршен? Никој! Па, зошто сакаш да бидеш никој?“ „Ако трет ден по ред не ви се работи, тогаш мора да е среда.“ „Детска мудрост: ако мама се смее на шегите на тато, значи дома има гости.“ „Заради Фејсбук, никако FACE-ов да ми види BOOK.“ „Кога ќе умрам, сакам тоа да биде мирно како што умре дедо ми, во сон. А, не да врескам како патниците во неговиот автомобил.“ „Ако си легнал без чевли, тоа значи дека си се вратил трезен.“ „Кога смртта ќе ти заѕвони на врата, направи се луд и крени ја телефонската слушалка.“
Ти пијана си или шо е работата? -Шо е работата. “Наставничке се пораѓав!“ - “Да дојде родител да оправда!“ Ако не ти ѕвони телефонот - јас сум. Му пишав пред 2 дена....сигурно уште спие срцка
[СДК] Сакам да кажам... Големината е во тоа да издржиш кога е неиздржливо и да покажеш дека можеш, кога Мораш !!
Маж рекол, маж одрекол - ама жена рекла, жена пресекла. Еден професор по англиски јазик на таблата напишал “woman without her man is nothing” па побарал од учениците да стават запирки. Машките напишале: “woman, without her man, is nothing”, а девојките напишале “woman! without her, man is nothing”. Знаете кој бил во право?
Јас сум навистина добра девојка.. Дури и кога ќе те отерам по ѓаволите,се грижам дали сигурно и безбедно си стигнал!
Muskarcima kojima su sve zene kurve, zelim sutra gomilu cerki... Небитен си како ЕНТЕР од десна страна .. Ако моето срце е контенјер,тогаш ти си единственото ѓубре во негоо!! I need you..More and more..Each day I love you...More than words..Can ever say he would forget me but never mind love me ♥
Гоце Делчев спијал во поубај услови пред 110 години, отколку студентите денес во студентскиот што го носи неговото име.
Што прават линкови коа ќе се начукаат во бар? -URLаат. Како мал "не играј со иле" "не играј со иле"... ене го Иле доктор станал! Драган Вучиќ држел хуманитарен концерт во домот за деца без родители... после 10 минути дошле родителите да си ги земаaт децата. Еднаш заспав на тастатура и напишав песна за Евровизија! Од сите светски јазици само Македонскиот јазик има минато свршено време во иднина : Ти ја ебав мамата кога ќе те фатам!