MENSTRUACIJA- Sve je počelo kada je Eva pojela jabuku sa Zabranjenog stabla. Bog joj reče: Ovo ćeš mi krvavo naplatiti. Eva: A jel može u ratama? ''Je*iga cure Спојлер sjebala nas EVA.
Одамна не сум испилa една водка. Си ги пијам по пет-шест. Наградно прашање во емисија на Д. Вучиќ: Наведете кои споменици не беа искористени во спотот на Империја. Кога му пишуваш < 3 тој мисли дека го сакаш, а уствари му кажуваш дека вреди помалку од 3 денари. Телото ми бара јадење - му давам јадење, ми бара забава - му давам забава, ми бара учење - епа не можам сите желби да му ги исполнувам... Првите пет дена после викенд се најтешки, е после е друго...
Ми се појави мојот лик на чашата додека пиев вода! Викнете телевизија да ме снима, Господ е со мене, чуда се случуваат.
[СДК] Сакам да кажам... Идам денес на гледач и ми вика -До 30та година од твојот живот денар ќе неможеш да завртиш у џеб. Ја: А после тоа? -Е после тоа ,ќе се навикнеш.
And again Сине пази вечер на журката некој да не ти тури млеко во алкохолот. Shine bright like коса у сред испитна сесија. Да најдам нешто вредно и да сакам да го скријам од сите, ќе го скријам во текст на Шон Пол. Татко- пола човек, пола "прашај ја мајка ти". Кај да го удрам животот за да ја поправам сликата ? Колку побрз интернет имам, толку поспоро трчам. Не не, чекај, ништо не те разбирам, имаш предлабоко деколте. Може хамбургер? -Еден? -Не, 9 хамбургер, глупачо! Мојата верзија на мултитаскинг е да заебам поише ствари истовремено. Во последната епизода на малечката невеста Анџелина Џоли доаѓа и ја посвојува. Гугл транслејт да воведе превод од машки на женски и обратно. Ако треба оди по ѓаволите само не оди во Ванила.
Вчера ми изгаси колата на Бит Пазар, среќа дојдоа едни фини дечки па ми ја запалија. Јас никогаш ја немам преварено женска ми. Секогаш ја оставам на тивко да си крчка. Тоа што дечко ти те дроби од ќотек не значи дека си Ријана! Си пораснал тогаш кога ќе сфатиш дека песната “Кучето мое“ не е напишана за куче. Кај поточно живее Зоки фаци? Идеш десно по скалите и право у ЧЕЛО! Jadam polzhavi, bidejki brzata hrana e shtetna! Како мали ни викаа да не одиме во кафичи оти ставаат дрога во сокчињата... Каде се тие кафичи кога ти требаат!? Драган Вучиќ држел хуманитарен концерт во домот за деца без родители... после 10 минути дошле родителите да си ги земат децата Понекогаш луѓето плачат не затоа што се слаби, туку затоа што не можат да ослабат. Еднашка заспав на тастатура и напишав песна за Евровизија. ЕДЕН Е ДРАГАН ВУЧИЌ!...добро е што не се повеќе Calling your vagina Leona Lewis, 'cause just keep bleeding Се си мислам дека војската на Цар Самоил сама си ги извадила очите, со оглед дека биле Македонци. Zlato mamino, jesi se već uslikala za Facebook? Tata mora kenjati! Посебен круг во пеколот за гостите што ни доаѓаа со едно чоколадо, а ние 3 деца. Сине, пази кога ќе излегуваш во град да не ти стават млеко во пијачката.
Сите мажи се татковци, само Едо Мајка. Сите возат бензинец, само Vin Diesel. Сите возат свој автомобил, само Неда Украден. Сите жени змии, само Дара Бубамара. Сите сакаат сол, само Justin Biber Сите луѓе миксаат, само Lionel Messi. Сите мажи имаат обични, само Сулејман Величенствени. Сите сме луѓе, само Дарио Срна.
Сите носат гаќА домаќинска, само Кензо Танге. Спојлер И ова „сите вака, сите така“ станува досадно како тоа „ја викале“, но ова ^ ми беше многу интересно, па морав да го постирам.