Sve žene kopaju,samo Rita Ora. Svi ljudi vole zemlju, samo Bruno Mars. Svi ljudi imaju kuću,samo Aleksandra Stan. Sve devojke su ljudi,samo Marta Miš. Svi vole SO,samo Džastin Biber. Svi ljudi hodaju,samo Sara Šepa. Svi su ljudi svinje,samo Dj. Krmak. Svi muškarci su očevi,samo Edo Majka. Svi smo mi ljudi,samo je Dario Srna. Svi ljudi miksaju,samo Lionel Messi. Svi muškarci imaju obični, samo Sulejman Veličanstveni. Svi nose grudnjak,samo Dado Topic. Sve su žene zmije,samo Dara Bubamara. Svi voze svoj auto,samo Neda Ukraden. xD . smesni se )
Денешниот статус на еден мој другар.. Среќен 8-ми Март на сите жени и истовремено една голема благодарност до нив што оваа година не не казнија со лоши метеоролошки услови како лани.
Келнер за мене едно од оние зелените пива што се отвараат како паштета. Убаво е да знаеш дека му фалиш некому. Каде и да одам, сите ми викаат „уште ти ми фалеше“. Ја сум тип на девојка што витлерите не ги носам на коса, наместо тоа редовно без да знам ги носам во некој шал. Попуштам само кога ми ѕвони алармот за на училиште, и кога викам дека нема да му пишам.Иначе сум тежок карактер стварно.
Сите машки се татковци,само Едо Мајка. Сите сакаат сол,само Џастин Бибер. Сите ја сакаат земјата,само Бруно Марс. Сите возат свој автомобил,само Неда Украден. Сите жени се змии,само Дара е бубамара. Сите копат само Рита Ора. Сите облечени само Хуго Бос. Сите мочат само Рикардо Кака. Сите купуват леб само Лионел Меси Сите жени за 8-ми март сакаат каранфил само Хелена Роза Сите мажи имаат обични, само Сулејман Величенствени. Сите сме луѓе, само Дарио Срна. Сите носат гаќА домаќинска, само Кензо Танге. Сите добиваат диплома - само Дос Сантос ОСКАР
Доаѓала на факултет со кола од 20 000 евра.. Па и јас доаѓам со автобус од 80 000 евра и пак не се фалам Колку сељаци имаме, ич не треба да се плашиме од граѓанска војна.
По грешка сум го поставила во друга тема, оваа е соодветна Незнам дали е статус баш ама така нешто, се изгазив од смеење, посебно коментарите се врв. Ама најсмешен ми беше дечково, кога мртов ладен си искоментирал јас мислам дека заслужувам карта. Инаку дечково е оној од рекламата за Т-мобиле http://www.facebook.com/beyonce/posts/10152681682900601 исто и комтаров на сликава со женска му, не бе не е нормален жими се http://www.facebook.com/photo.php?f...9353314.-2207520000.1363027934&type=3&theater
Еден ден, можеби ќе го забележиш моето отсуство , но тој ден, можеби јас ќе немам потреба од твоето присувство.Памти, па врати , па прозори, па ролетни
You can't wake a person who is pretending to be asleep. A boy makes his girl jealous of other women. A gentleman makes other women jealous of his girl. I've learned that making a living is not the same thing as making a life.