Кога јас бев мала имаше една социјална мрежа-се викаше НАДВОР! Го сакав...после сам себе си лајкна статус
хахаххаа фала девојко што ми го разубави денот , цел ден се смеам ... си ја ставив на позадина и штом ми стане досадно си се потсетам
Дојдов до фрапантни податоци како е избран новиов ПАПА. Тоа гласањето во Сикстинската Капела како и секогаш е чиста формалност. Но овојпат, замислете го зеле човекот и десет дена го држеле затворен во соба со десет голи и невини голобради момчиња. Штом кардиналите влегле во собата по десет дена ги натерале момчињата да се наведнат. Кога се наведнале откриле дека газињата им фатиле пајажина. На некои газиња дури на пајажината се фатиле мушички кои го чекале пајакот. Човекот не ги пипнал. Искочил карактер како ниеден папа пред него. Тогаш кардиналите го кренале стариот на раце и викнале Хабемус Папам! Папам Газус Немеракликус!
SOME PEOPLE ARE LIKE CLOUDS ONCE THEY DISAPPEAR, IT'S A BEAUTIFUL DAY everything in our world, even a drop of dew - is a microcosm of the universe.
Life is like making tea! Boil your ego, evaporate your worries, dilute your sorrows, filter your mistakes & get taste of happiness. Friendship is born at that moment when one person says to another: "What! You too? I thought I was the only one." Open your book, switch off your mobile & start studying !! . . . The above mentioned stunt is done by highly trained professionals so please don't try this at home !!
It seems when you want someone, they don’t want you. And when someone wants you, you don’t want them. And when you both want eachother, something has to come around and mess it up. GOOGLE must be a woman because it knows everything. My bed is always extra comfortable when I need to get out of it in the morning.
Mи збориш зад грб ? -кога веќе си таму, барем измасирај ме малку Пронаогачот на огледалото го затру човечкото срце. Зошто уметноста е прекрасна? - затоа што е бескорисна! Зошто животот е грд? - затоа што се состои од цели, намери и задачи. Мора да има песни на Евровизија на кои се прави пауза за во WC.