We have three types of friends in life: Friends for a reason, friends for a season, and friends for a lifetime.
Од некоја причина слабите девојки чувствуваат потреба да бидат злобни кон дебелите... Да не сте гладни кучки?
Што е математика? -Кинески филм без превод. Everyone has a boyfriend or girlfriend. And I'm just sitting here like ,,I love food" Be happy in front of people who don't like you , It kills them!! Tepaam se shto mrda a se shto tepam posle ne mrdaa ..!!! ♥ Сезаме отвори се, да не влезам со се врата. Вие дома имате врата?? - Да. А ја затварате? If bitches could fly, my school would be a fucking airport. My shyness has ruined so many great opportunities. I need to go on a vacation 6 months, twice a year! ОВА СЕ НЕКОИ КОИШТО ГИ ИМАМ СТАВЕНО ВО ПОСЛЕДНИВЕ НЕКОЛКУ ДЕНА НА МОЈОТ ФЕЈСБУК ПРОФИЛ ... хоуп ју лајк ит
Не овако не могу даље о Боже мој што ми га шаљеш"- Никој не ти го шаље ти го бркаш по сите кафиЧи и кафани во земјата и регионот </3
да и дадеме поддршка на сите девојки кои со нетрпение ја фатија летната сезона и ни ги покажаа нивните летни фустанчиња и сандали, но исто така голема поддршка и на оние кои се премногу поврзани со нивните бунди ...
Девојки постојано се жалите дека сте дебели а знаете ли зошто? Е сега ќе ви кажам. Ја миете косата со шампон и тогаш пената се слева по стомакот,колковите,задникот,нозете...А на шампонот пишува дека појачува волумен.Затоа треба да ја миете косата со сјај за садови,затоа што на него пишува ја трга сета маснотија..
[СДК] Сакам да кажам... И ПАК ЌЕ ПИШАМ Колку успешно сите Влади на РМ досега успеале Македонија да ја направат подобро место за живеење (успеале обратно), кажува фактот што 1991г до денес 500,000 жители се исселени, а другите го чекаат авионот...
За сите оние кои добивте подарок-книга од мене за Нова Година... Треба да се вратат в библиотека до утре.....
Јас сум многу грижлива девојка Дури и кога ќе те отерам по ѓаволите се грижам дали сигурно и безбедно си стигнал таму
ВИП-Официјален партнер на сите хорор филмови-Жртвата никогаш нема мрежа за да побара помош. "Судено ни било да бидеме заедно" -Му реков на цимерот од ќелијата. Имамe еден многу висок другар и кога ќе се изгубиме во диско се чекаме кај него. Глеам вчера една стаила штикли на Инстаграм. Свашта почнале да јадат луѓево. Цел комшилук знае кој ти иде на гости,ама коа ќе ти го обијат станот никој ништо не знае. Се продава орбитрек, не е многу користен, ќе видите и по мене.
[СДК] Сакам да кажам... Каква мори ЛУТКА СА НАСЛОВНЕ СТРАНЕ , ти не можеш да бидеш ни крава на тетрапак !