свирај гитаро љубав ми врати свирај гитаро нек срце пати у овој ночи пуној дима за једног са..........очима
Мајка ми е од оној тип жени кои, ако не опљачкаат дома, ќе потсреди пред да дојде полиција, зошто срамота е така несредено. Mama, jel mogu sa drugaricama da slavim Novu godinu? Mama: Naravno, ali se vrati do 23h.
Volim kad me deres, skidas sve sa mene, slomis me na komade, lagano me ližes i grickas. Ovo nema veze sa seksom, ovo je tvoja milka sa keksom.
-Кој е тој озбилно и зошто сите барате дечко за него ? -Само во филмовите родителите чукаат на врата пред да влезат во собата кај своите деца, а моите влегуваат како специјалци!!.. -Пријателе,не се плаши ако друг ја бакнува..плаши се ако друг ја смее.. -Велат љубовта ја има во секое ќоше... Јас мора да сум заглавила во кружен тек!!! -Неможам Да Те Споредам Со КУРВА, КУРВАТА Барем Си Има Цена -Длабоки статуси, плитки луѓе. -Озбилна врска ?! Тоа ви е ваљда кога се допишувате без смајлиња .. -Наставникот:Седи 1,се гледаме во Август! Ученикот:Ау,наставниче и вие ќе одите Бугарија на одмор? -Сите што ја употребувате фразата "си грмиме" треба да сфатите дека единствено времето може да си грми, вас само гром може да ве удри. -Nije ona kurva, curi se jednostavno ne sviđaš! -Ljudima je dovoljno da znaju tvoje ime. Biografiju sami pišu! Само овие ги ископав од кај мене на профил хаха..
Jednom kad se prekine ,nista vise nije kao pre.. Најмногу боли кога човекот кој што направил да се чувствуваш посебно вчера, прави да се чувствуваш како да си никој денес. Највредното нешто е секогаш она што всушност нема цена. Кога ти се подигнуваш во животот, другите дознаваат каков си ти. Кога ти паѓаш во животот, ти дознаваш какви се другите. На крајот, секогаш се сеќаваме на почетокот. Се враќаме на луѓето со кои сме биле најсреќни. И секогаш, крајот е само нов почеток. И уште нешто, ниедна вечер не може да биде слична на онаа…ни оваа ниту некоја следна… Не присилувајте некого дa се сеќава на вас цело време. Само молчете и нека сфатат како ќе им биде животот без вас. Bpеме е да го почастам со една насмевка... не сакам со поздрав... или поглед. Тој можеше сѐ што сака, но не до кога сака. Ако луѓето те критикуваат, сакаат да те понижат, викаат по тебе... само сети се: - Во секој натпревар, бука прави публиката - не играчите. Имаше ноќи кога баш ми требаше некој, некој кој не прашува ништо, а знае се.
Pita dijete oca:"Šta znači biti muško?" Otac odgovara dubokim glasom: -"Ponašati se odgovorno i brinuti se o svojoj familiji..." Na što dijete odgovara: "Kad porastem i ja želim da budem muško kao mama! "