Ако има некој што знае да прави финти со карти нека пиши. Имам една карта за Прилеп, ако можи да ми ја направи за Сиднеј !
пак јас -Nisam ljubomorna,ali brate... RUZNA JE ! -Decko: Sanjao sam da si bila zaljubljena u mene... Devojka: Potvrdjujem! Sanjao si! xD -Не дај боже да и здосадиш..не си свесен колку ќе ја засакаш. Не затоа што е посебна или најубава, туку затоа што нема да те погледнува.. -Јадела на нервна база, се нервира оти е дебела.. -Прв пат засака вистински, прв пат се заеба вистински ! -Денес љубезноста е толку ретка што сите ја гледаат како флерт. -Не го лажи лажгото, ќе те излаже дека ти верува. -МИЛКА - единица мерка за кладби во Македонија -Живеј како да ќе умреш утре. Учи како да ќе живееш засекогаш.Ганди -“Hold your head high, and your middle finger higher.” -Megan Fox. -ne ja cenis zatoa sto znaes deka sekogas mozes da ja imas,no koga konecno kje ja izgubis taa kje stane tvoja najgolema zelba.. -ДОВЕРБАТА Е КАКО ГУМА ЗА БРИШЕЊЕ СТАНУВА СЕ ПОМАЛА И ПОМАЛА ПО СЕКОЈА ГРЕШКА... доста се сега за сега , друг ден поќе
мажите повеќе ја сакаат убавината отколку умот,затоа што повеќето мажи подобро гледаат отколку што размислуваат.
„Владата ќе финансира песни за трето дете“ Aбе ова било вистина, не било пара вест. Епа идемо: Ах ти моја жено убава, така седиш дома без работа, ајде да правиме трето дете оваа сабота. Големо да ни порасне, Македонија да ја прослави, без кама и пиштол во рака никаде да не се остави.
[СДК] Сакам да кажам... u zivot ako sakas da uspees mora da bides uporan.. uporan kako ovija sto isprakjav zahtevi za igrice,uporan kako zare berbe za da bide pevac ili dacka vucic da bide interesan,uporan kako ovaj kisha,ili pa uporan kako branka crvenkovskoga !!!