Немам ниеден комплекс... А баш би сакал да имам, на пример еден комплекс хотели на море! Што прави влав кога го чеша десната рака? -Си трпи! Оди дечко во дискотека, зема коцка мраз, ја фрла пред девојката и и вика: Срце јас го скршив мразот, сега ти си на ред.
Кога ме чеша лева рака, значи дека татко ми го чеша десната. Убаво е да знаеш дека му фалиш некому. Каде и да одам, сите ми викаат „уште ти ми фалеше“. Мисли си дека не те вара,исто како шо мислиш дека селиконските прерамки ти се невидливи. Дволичните побргу се спремаат за излегување. Еден се тушира, друг мие заби! Тежината на сметката во банка е правопропорционална со шансите да најдеш манекенка која е смртно заљубена во тебе. Мојта жена е ангел! - Убаво за тебе, мојта уште е жива. ми пуштија плата, морам после да одам до банка да ја земам, зошто е многу мала сама да си дојде Ако сакаш повисока плата,стави си ја на лустерот
Facebook - блокиран на 3 саати... паника по улиците... луѓе трчаат со својте слики и се прашуваат меѓу себе... - Дали ти се допаѓа??? хахаххаахахахах....
Додека не пристигне летото треба да уживаме во убавините што ни ги нуди пролетта.....дожд и само дожд Тигарот и се налутил на зебрата затоа што нагло му опаднал прометот на хеланките.
Во маало кај мене имаме највеќе еколошки автомобили. Од паркинг не мрднале со години! Магарето ѝ вели на змијата: Извини што те зафркавав дека немаш нозе. Змијата: Е, добро де, било па поминало. Магарето: Е, па дај си рака!
Рецепт за слика на FB: 4kg. пудра, 2kg. маскара, 4 чорапи во прслукот и like е тука. По желба сето тоа може да се зачини со фотошоп.
Ako te ikad izgubim, obećaj mi jedno. Nećeš se dati nekom šarlatanu što te ne zaslužuje. Pogotovo ne radi to meni u inat. Ako već poželiš terati inat, onda meni u inat budi sretna... - Balašević