[СДК] Сакам да кажам... Едвај чекам оние што како работа имаат ставено "I don't work, people work for me" и "JA NE RADIM SAM TATINA PRINCEZA !!" еден ден да ме прашаат "Кечап, мајонез?"
Девојчиња од 13 години се облекуваат, фураат и изгледаат како оние од 25год., а ти се враќаш од тренинг , сите мислат дека си будала што не излегуваш во град, ама длабоко во себе знаеш дека нешто добро си направил, желбата за победа е се поголема.
1. Обеќав и цел свет.. купив и атлас. 2. Сакав да ја повредам со зборови... Ја удрив со речник 3. Ги исполни сите услови за да го вработат, има солидни познавања на англиски, компјутери и директорот 4. Синот : Ама мамо, не бев толку пијан! Мајката : Сине, го зеде хрчакот, го фрли и рече "Пикачуу, те бирам тебе.. 5. Зошто мажите после 50-та година пуштаат стомак? - Му креваат споменик на паднатиот! 6. Земи кредит, да си купеш гориво 7. И под најубавата паунова опашка, се крие обичен газ од кокошка 8. Пинокио уште кога влегол во кафаната бил дрво 9. Новото име на Скопје - ГруЈорк
Ако се жениш на 20 години, на свадбата мора да ти пее Драган Вучиќ... Веќе кога се заебуеш, заеби се до крај !
Додека јас и ти излеземе, ќе ми се пушти Internet Explorer. Повеќе му верувам на моево колено, него ли на временската прогноза. Небитен си ко пешачки во Чаир. Од хемијата помеѓу нас, заедничко ни е само H2O шо пиеме. Види лево ------------------------------> Лево бе ало!
Имаш непријатели ? Тоа е добро, значи си постигнал нешто во животот. Ќе те издадат само ониe кои ги сакаш и им веруваш, другите неможат. Никој неможе да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.