Да ти ебу ов'ј пролет и лето , кој ке га увлечуе стомак до Ноември ! Од сите светски јазици само Македонскиот јазик има минато свршено време во иднина : Ти ја ебав мамата кога ќе те фатам !!
so si vika masko koa kje vide devojce so crno beli helanki? -ova pesacki e,da zemam da ja pominam Да си облечена, да размислуваш, да се користиш со правописот и да се однесуваш нормално и како дама, навистина, ама навистина не е срамота.
Ми праќа линк и ми вика и се свиѓале штиклите, морала да ги има. - Девојкоoo, десен клик, save image as...
Женооооооо! Куде е прашината од астал, имав запишано важни броеви? А ти си неки зај.бан фрајер а? А извини, ко те зај.бо? Мени само дајте књигу да учим, и бичу сречан.
Не престанав да те сакам, само престанав да ти пречам. Кога ми се дере мајка ми се осеќам како да сум во топ-шоп реклама: НО ТОА НЕ Е СЕ ! Во денешно време и најдобрата другарка гледа да те искористи!
SMile-only natural mask that you can wear anywhere and anytime. Не е важно што ти зборуваат зад грб, важно кога ќе се завртиш сите молчат. Секој слуша, но ретко кој разбира.
1. П.Ф.Е - пред фејсбук ерата 2. Виршла е уствари кобасица ,што нема влзено у теретана 3. Oд Дијамант имам видено само мајонез 4. - На кој факс си ? - Технолошки - Кој смер ? - Вишок 5. Купив си лажица, сеа уште нутела ми фале да си купам. 6. Не отварајте социјални мрежи, клaваат прашања за екстерното.
Лондон сити, Њујорк сити, Токио сити, Скопје гладни... Вчера со Ангела, денес со Ема, утре со Тања...Aбе сите Kока-коли сум ги поминал...