Сигурно му е тешко на Хосе Армандо де Мигуел Сантош Пабло Хуанито Санчез од Шпанија што не може да си најде Кока Кола со неговото име... Кафето е волшебен пијалок....Замислете само колку луѓе дошле на свет благодарение на реченицата.... "ајде на кафе " Купив Lacoste маица на Бит Пазар, ја исправ дома и крокодилот ја затвори устата. Едeн ден ќе ни биде криво за многу работи, ама па што е еден ден. Во моето детство не постоеа влажни марамици, него мајка ми ќе земеше ќе лизне прстот и ќе ме избрише околу уста.
Синоќа сум спиел ко бебе, сум се растурил од плачење за цицка ! Од полиција ми стигна слика како возам повеќе од дозволената брзина, јас им пратив слика од парите за казната...
Душо, кое име ќе му го дадеме на детето? - Па оди купи Кока - Кола...кое име ќе му се паднe, тоа ќе биде!
Понеделник уствари е дебело и размазено дете на бизнисмен кое сите го мрзат, а никој нема гз да го измлати ко дебил!
А Пеачкава Дани да се земе со Албанец со Презиме Рамадани ... Ќе се Вика Дани Рама Дани и може ќе и тргне кариерата ко на Хари Мата Хари !
Тој(таа) што ги дава имињата на полициските акции гарант е со тешки трауми од детството..Калдрма,пајажина,змиско око,монструм...у јеботе Многу ќе е јако др Оз да умри на сред емисија.. Стево на Есма и беше поткрепа алооо..ама кој потпир трпи 150кила? Ко да го видов Субрата Рој..а не..Славе комшијава бил ! Кога Амди ке се напие вино се претвора во бамбус ! Едно минутно молчење за сите 5 денарки кои требаше да се кусур а завршија со мастика ! Од еден тип на фб многу се смеам кога ке напише нешто
Полицаец: Ќе Ве молам лична карта! Пијандура: Не ја знам цела ама ај: А ја чаше бацам по кафани крварим...
Мадона (54), нејзиниот дечко (25) Џенифер Лопез (44), нејзиниот дечко (26) Немаш дечко? -Не грижи се може уште не е роден..
Relationships today, start & end on Facebook. Сите се потресоjа за еден абортус годишно, а тоа што народот уште се бања еднаш неделно мањебитно. Деактивирање facebook акаунт е како бегање од дома. Сите знаат дека е за внимание и кога-тогаш ќе се вратиш.
Ако знајш да ја насмејш и опуштиш пола работа ти е завршена, другата половина че си ја заврши со дечкото.
Madonna ima 55 godina, njen dečko 26. Jennifer Lopez 44, a njen dečko 26. Sharon Stone 52, a njen dečko 25. Nemaš dečka? Ne brini, možda se još uvek nije rodio.
love is name Sex is game and forgot tne name and play the game taka nesto bese i zamislete stoese vo profilot na edna 14 godisna
Ако човекот кој ќе решам да го држам за рака, треба јас да го чувам од други жени, тогаш воопшто не ми ни треба.