Глуп човек и силен ветер, НИКОЈ не може да ги сопре.... Некои луѓе се како киндер јајце....од надвор чоколадни,а внатре некоја глупост.... Jас и понатаму можам самa,а ти..закопај се во саксија и цветај
Onaj osecaj kad susis kosu,pa okrenes fen ka licu i tripujes fotomodela. Женскиот мозок: - Аууу, пајаак, отепај гооо! - Плаас! - Аууу, душичкаа....Зошто го отепа море!!!!! Најубав комплимент за девојка е ''моја'' Error 404: Концентрација за учење not found После дождот, секогаш доаѓа сељак да те испрска со колата.....
Понекогаш, Бог ги затвора сите врати и сите прозори.За тоа време, верувајте му,бидејки може да има бура надвор и тој сака да бидете безбедни.
женски се сликаат во разни пози: полуголи ,со напрчена уста и со напрчен задник:клик,клик,клик. ги ставаат сликите на фејсбук и после се жалат:машките се свињи,машките се такви онакви ....сакаат само секс .
Во дворот офарбав еден квадрат 10х10м во плаво, не за друго, Google Earth нека мисли дека имам базен!
Прекрасни се луѓето кои не ја губат својата насмевка иако имаат доста причини да бидат тажни. Кога девојка ќе ти рече: "Ми недостигаш" не се вика: "И ти мене", туку "Кај си? Доаѓам!" Оној кој повеќе не ти е пријател, никогаш не ти ни бил. Најголема грешка што може да ја направи еден маж е да му даде можност на друго машко да ја насмее неговата девојка. Душо, кое име ќе му го дадеме на детето? - Па оди купи Кока - Кола...кое име ќе му се паднe, тоа ќе биде!
И што ако имаш BMW фраер си? Па и комшија ми има коњ па принц да не е? Замислите колку бедно се чувствуваат продавачките по трафики кога ќе им речат: - Дај ми ВЕЧЕР! Пинокио уште пред да влези во кафаната бил дрво.
Седи типот во ресторан,јаде,и после со ноктот од малиот прст вади остаток од храната од заб , кој не го фрла туку го голта.