~ Фатил циган златна риба и ја врзал како ланче.. ~ Синот:-Тато како ја запозна мама? Таткото:-Чути сине уште жалам за тој лајк. ~ Опис на слика од една девојка: "Еее грда сум ама ајде"... Коментари:-Убава. Таа:-Не сум убава, ама фала. Коментар:-Грда си. Таа:-Ај еби се што коментираш ако е така? Hе сум грда..
Многу тажна кинеска приказна: 洗手间/药房)在哪里 请等一下 抱歉你肯帮助我吗 早上好/ 早我(二十/三十)岁了。 你是干什么的? 晚安&做个美梦洗手间/药房)在哪里 请等一下 抱歉你肯帮助我吗 早上好/ 早我二十/三十岁了。 你是干什么的? 晚安&做个美梦洗手间/药房)在哪里 请等一下 抱歉你肯帮助我吗 早上好/ 早我二十三十)岁了。 你是干什么的? 晚安&做个美梦对不起 抱歉你肯帮助我吗 早上好/ 早我 我饿了/我渴了洗手间/药房)在哪里 请等一下 抱歉你肯帮助我吗 早上好/ 早我(二十/三十)岁了。 你是干什么的? 晚安&做我要看医生什么?哪里 тажно... посебно кога таа рече: 歉你肯帮. Се наежив...
Разговараат две баби: - Утре се мажи внука ми. - Ооо, честито, нека и е со среќа! Од каде и е момчето? - Од Фејсбук.
Замислите колку бедно се чувствуваат продавачките по трафики кога ќе им речат: - Дај ми ВЕЧЕР! А продавачката да каже: - Нема,треба да добијам. -Дај 100 евра! -Немам во мене. -Дома? -Добри,фала на прашање.. Ако добиеш смс со "ок" од девојка, почни да ги читаш последните 200 пораки и да бараш грешки. Нешто си заебал работа.
К’д веќ си се помучила да ги дигнеш цицке до грло, могала си и стомак да га намуваш у гаќе некако ...
Влага мафијаш во автобус и се дере: - Сите на земја ова е вооружен грабеж ! Сите исплашени легнуваат на земја,а од последното седиште се слуша: - Пичка ти матер, ме исплаши јас си помислив контрола влезе !
Текстот во превод би значел : Тоалетите / аптека) Каде Ве молиме почекајте жал што сте спремни да ми помогне да се направи добро утро / почетокот на I (дваесет / триесет) години. Што правиш? Добра ноќ и слатко соништата тоалетот / аптека) Каде Ве молиме почекајте жал што сте спремни да ми помогне да се направи добро утро / почетокот како што беше дваесет и / триесет години. Што правиш? Добра ноќ и слатко соништата тоалетот / аптека) Каде Ве молиме почекајте жал што сте спремни да ми помогне да се направи добро утро / почетокот како што беше дваесет и триесет) години. Што правиш? Добра ноќ и слатко соништата Жал ми е Жал ми е што сте спремни да ви помогне да добро утро / почетокот јас сум гладен / жедни мојот тоалет / аптека) Каде Ве молиме почекајте жал што сте спремни да ми помогне да се направи добро утро / почетокот на I (дваесет / триесет ) години. Што правиш? Добра ноќ и она што можам да се оди на лекар? каде посебно кога таа рече: Жал сте подготвени да им помогне на Многу тажна приказна
Никој не може да се врати назад и да почне од почеток, но секој може да почне од сега и да направи сосем нов краj.