Толку многу си го сакам Ајфон 5ката, шо си го чувам неотпакуван. Неотпакуван, на полицата в продавница, кај шо ми го паза цело време со видео надзор :3 Фејсбукцизам – Постапка на крадење на нечиј статус и објавување на својот ѕид со цел да изгледате поинтелегентно! Си зборуваат две баби: - Се омажи внуками. - Нека и е со среќа. Од кај е зетот? - Ами незнам, од фејзбук бил. https://pbs.twimg.com/media/BK0e7BsCMAEhgTM.png:large една слика илјада зборови. Многу кифли мислат дека се кроасани. Како луѓето денес се жртвуваат за љубовта? - Го деактивираат својот фејсбук профил. ме боцна- ja боцнав... врскава стварно напредува xD
Вчера во диско случајно го удрив по рамо еден батка.... Ми се врти и ми вика: Абе имаш некој проблем, бе?! -Јас почнав да му кажувам какви проблеми имам и еве уште двајцата плачиме...
Смешни мислења! Бо диско случајно еден удрив со рамо он ми се врати и ми вика: "-АБЕ ИМАШ НЕКОЈ ПРОБЛЕМ?! " Јас почнав да му раскажувам... И еве и двајцата уште плачеме.. Кафето е волшебен пијалок ... Замислете само колку луѓе дошле на свет благодарение на реченицата "Ајде на кафе" ... По некогаш не успевам да се сфатам СЕБЕ а не па ТЕБЕ! AAAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaalelelelelelLELELELelelelAAAAAAa: - Што ти е бе? - Ништо бе....рефренот од Eсма си го пеам...
Полицаецот: Каде живееш? Зоки Поки: Кај мама и тато! Полицаецот: Каде живеат мајка ти и татко ти? Зоки Поки: Кај мене. Полицаецот: Каде живеете сите? Зоки Поки: Заедно живееме во куќата! Полицаецот:Каде ви е куќата? Зоки Поки: До куќата на соседите. Полицаецот: А каде е куќата на соседите? Зоки Поки: Ако ти кажам нема да поверуваш. Полицаецот: Кажи! Зоки Поки: До нашата!
здраво, јас го објавувам мојот сопствен статус! ја ќуту, ти ќутеш, они ќутат, ние ќутемо, вие ќутете, тие крадат ... никогаш не вели на жена дека неможеш да живееш без неа, она е способна да го провери тоа! Cura me je ostavila zbog vjerskih razloga. Vjerovala je da imam para, a nemam!
Носам слика од жена ми во новченик, за кога ќе го отворам да ме потсети поради кого ми е празен... Овија девојке д`нска су невини како гоблен! Падав Грујо и Ахмети од зграду и кој ке умре прв? -НЕ е битно кој ке умре прв, важно падав Едно прашање до вас: Мислу се измеѓу Galaxy S4 и iPhone 5...И ако може малко побрзо сс одговор, аларм у продавницу нема сам да се угаси...!
Сличноста помеѓу Македонецот и штркот е тоа што и двајцата се без денар во џебот, а живеат на висока нога.
Американците одмараат за време на викендот дома од напорната работна. Ние си одмараме во понеделник на работа од напорниот викенд.
[СДК] Сакам да кажам... Сите луѓе ме радуваат... секој на свој начин. Некој со своето присуство... Некој со своето отсуство...
Многу некултурни луѓе има на денешницава .Ни го знаеш ,ни го познаваш, ни добро утро , добар ден - одма Ај Лајк !