Срце кажи кога си слободна да се видиме? Seen 19:32 ✓ Одлично, ќе поминам тоа време да те земам. Прснавввввв
Вистинскиот маж не се познава по бројот на жените со кои е, туку по бројот на жените на кои им вели: Жалам, веќе сум зафатен !
НародниВариации / вол.01 Што ме разбуди стара мајко, вчера заглавив Хавана... На Струга дучан да имам во Охрид... Врана коња јавам јас Скопје на плоштад... Не кажувај либе добра ноќ, дојди кј Патакана.... Ние двајца многу можевме а пиво немавме... Јас сум мома Охриѓанка измамена на Фејсбук... Охридски Муабет
Јас не крадам по банки и златари, имам треба пред камери К`д би могале да бирате измеѓу миљон евра и мир у свет, коју боју би бија ваш Ферари???
Зошто во Шпанија нема акција „сподели Кока Кола“? - Затоа што Фернандо Хозе Марија де Мерцедес Еспарагуза не го собира на една кока кола.
Ме прашаа што гледам во тебе... Си заминав без да им одговорам.... Ако им одговорев и тие ќе се заљубеа во тебе...
Толку не го бивало за женски што и во море рибите бегале од него. Облечи нешто посветло, убаво ќе ти стои во контраст со душата. Јас сум мајко син ти, син ти сајзер.
хеј другари играм counter strike 1.6 full protocol v42 и имам озбилан проблем.играв deathmatc, очи ме заболеа.. на ранк листата сам прв и сега кога сите девојки престанаа да га читат овај статус..дали знаете некој добар ПОРНИЧ ))))
Na fejsu: Lažan profil Na ask-u: Anoniman Na mobilnom telefonu: #31# Uživo: Dvolična osoba. Dobrodošli u 21. vijek..
AAAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaalelelelelelLELELELelelelAAAAAAa: - Што ти е бе? - Ништо бе....рефренот од Eсма си го пеам...