Жал ми е за кинезиве...Кога ке им раскине девојката и кога ке излезат од дома секоја ги потсеќа на неа
Tata: Koga voliš više? Mamu ili tatu? Sin: Oboje. Tata: Dobro, recimo ovako. Da ja odem u Pariz,a mama u Ameriku gdje bi ti otišao? Sin: U Ameriku. Tata: Zašto? Sin: Jer je to super zemlja. Tata: A da sam ja u Americi, a mama u Parizu gdje bi otišao? Sin: U Pariz. Tata (već iznerviran): Zašto? Sin: Jer sam već bio u Americi...
Ти паднал прслукот... Изгледа му здосадило да живее празен живот! Секое машко во присуство на убава жена се чуствува како дете....сака се да пипне!
Денес не ја барајте идеалната жена... Останав дома.. Ne go lazi lazgoto, ke te izlaze deka ti veruva.. )) Додека тој се мислеше.. Таа се предомисли. Девојко па ти бурмата ја носиш на погрешен прст. -Да, затоа што се омажив со погрешен човек. Не е женско се што се шминка..
Луѓето кои ве мразат се само ваши тајни обожаватели, кои не можат да разберат зошто сите други ве сакаат ...
Го напуштив дечкото, си ги собрав парталите, и седнав да пијам во еден кафич . До мене седнаа Миленко и Мирка . Му се вратив ! Боље вруќинава ке ја истрпам него тебе!
Денес се возев сам со лифтот и ми влезе една многу убава девојка која збореше на телефон. Ѝ рече на пријателка дека имало еден многу сладок дечко до неа во лифтот и дека мора да прекине. И таман пред да изреагирам, таа ми се заврте и ми рече "Извини шо лажев, ама стварно сакав да ѝ затворам ми одеше на нерви."
Мразам тестови по Математика зошто кога учиш дома,се некако ти е лесно и мислиш дека си сфатил,а кога ќе отидеш на тест.имаш прашања од типот : Ако фрлам тријаголник од кола и колата оди 80 kmh,секако и ветерот игра некаква улога,колку колачи може Петре да купи со една човечка душа?
Од полиција ми стигна слика како возам повеќе од дозволената брзина, јас им пратив слика од парите за казната...
Драг Марио го поминав детството борејќи се со змејови, ослободувајќи ја таа твоја принцеза. Многу ме интересира дали барем ја легна?
епа вака мене најубав и најточен статус на фб: trying to forget someone you love is like trying to forget someone who never met