Во Кина немаат проблем со комарците. Секој си го убива својот. пред 5 мин го прочитав и уште си се смеам
Бебешкото смеење е еден од најубавите звуци што ќе ги чуеш во твојот живот. Освен ако не е после 3 по полноќ и си сам дома. И нема никакво бебе...
* Како лудак прави копија од клучеви? -Ги фотокопира * Влегува наркоман во црква и му вика на попот: - Кај си бе нинџа, добро ти е станчево, само постериве ти се нешто стари * Ја сретнав во една продавница, полека и тивко и пријдов...си реков морам да ја имам...толку ја посакував што се би сторил за неа...полека си ја пуштив раката кон неа и ја однесов дома... Таа беше најубавото Милка чоколадо што сум го јадел...
why get thinner when you can get more dinner Единствената причина што вечерва ќе седам дома е за да ги избегнам папараците. Бескорисна си како кондура во земјата на Хобитите. Единтсвеното нешто побрзо од светлината е тинејџерка кога ќе слушне дека Џастин Бибер е на ТВ во другата соба.
МОМЧЕТО: Слушам си нашла некој друг ? ДЕВОЈКАТА: Да, и тој е многу подобар од тебе МОМЧЕТО: Вистина? А може да те насмее како јас ? ДЕВОЈКАТА: Не, но никогаш не ме расплакал како ти .. Девојко па ти бурмата ја носиш на погрешен прст. -Да, затоа што се омажив со погрешен човек. Најсилна е онаа жена која умее да зачекори во секој нов ден со широка насмевка и крената глава, без оглед колку плачела претходната ноќ. Обожавам кога ме оговараат. Многу е убаво чувството кога знаеш дека некои будали ти завидуваат! Женската Која ќе Одбие Друго Машко , и ќе Каже Извини Имам Дечко и го Сакам , Заслужува да Биде Почитувана и Сакана ... Некои луѓе се заедно и кога се разделени, а некои се сами и кога се заедно.
Лесно е да зборувате без размислување. Тешко е да го задржите јазикот. Жените се нервозни кога треба да добијат, кога ќе добијат или кога долго време не добиваат инаку се кул.
СКРШЕНО ОГЛЕДАЛО ЗНАЧИ НЕСРЕЌА ОСОБЕНО АКО Е ВРЗ ВАШАТА ГЛАВА.... Зошто би се изложувале на мамурлук. Останете пијани! Денот има 24 часови, во гајбата можат да се сместат 24 пива... ТОА НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ СЛУЧАЈНОСТ!