Напомена: статусиве не се мои, туку преземени од еден фб пријател. Спојлер -Ана љубави ќе се сексаме ли вечерва ? -Но јас не сум Ана !!! -Не се прави будала, јас друго те прашувам !!? Ебаваме толку многу пари и пак не се размножуваат, мислам дека е до кондомо шо го чуваме в новчаник Да ви објаснам нешто во кратки црти: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Дајте торент за симнување ѕвезди... Секош ко че се почувствувате глупо сетете се дека негде во тој момент некој турка врата на која пишува "влечи"
Толко си ружна што 80% од твоју лепоту можу да гу избришу сс влажну марамицу... ********************************************* Три најлоши работе у живот : 1. Вруќо пиво. 2. Ладна жена. 3. Лош центаршут. ********************************************* Да ти е убава фаца нема да гу сликаш гузицу ! ********************************************* Uzmi tanjir i baci ga na pod. Da li se razbio? -Jeste. -Odlično. E, sad mu se izvini. Da li se sastavio?-Nije. Nadam se da razumeš. ********************************************* Колко године имаш ? - Жена никад не се прашуе за године! Добро ондак, колко кила имаш ? - 33 године пуну у мај! ******************************************** Од сви инсекти највише ме стра од Дару Бубамару ********************************************* Напишала " Ако сакаш да ме скинеш, скини ме преко download " ... Будала сам да да се напуну сс вируси... ********************************************* Толко е ружна што може да гу глуми бактерију у рекламу за Доместос ! ********************************************* Сабајле кд ќе се разбудиш, ако си убава значи шминка ти е стварно квалитетна... ********************************************* Викале гу равенка дека дечко ву нон стоп гу фаќаја сс двоица непознати. ********************************************* Прават муабет двајца пријатели: - Еј абе знаеш ли дека јас сум му баџанак на Господ? - Како бе? - Епа Мирче го знаеш нели? Он имаше 2 ќерки, едната јас ја земав, другата Господ му ја зема .. .. .. . ********************************************* Не си ружна особа, само си изузетно убав мајмун. ********************************************* Тато, тато едн у школу ме кажа педер ! - Па што чекаш, тепај га. - Неможу тато, убав е. ********************************************* Џабе гардероба од НАЈК, кд мозак ти е од пазар... ********************************************* Љубов е кд дечко ќе си гу препознае девојку без пудру ... : )
- Еј срцка, кажи кога си слободна да се видиме? Seen 21:23 ✓ - Супер, ќе поминам то време да те земам.
Добро бе што е финтава што се повторуваат некои статуси? (Оваа ист случај како темата со вицовите) Ај што ве мрзи да ги проверите последните неколку страници (никој не ве тера цела тема да ја листате) ама па да не ја ѕирнете последната страница/последните мислења ептен ми е без врска.
На фејсбук - лажен профил На аск - анонимен На мобилен телефон - #31# во живо - дволична личност *добредојде во 21 век*