Отвараш прозор да влезе малце воздух, и уз пат влагаат 20 комарци, 10 неидентификувани инсекти и еден јеховин сведок.
- Hе ми се дери. - Hе ти се дерам, гласно зборам, таков ми е гласот! - Шпљас! - Што е ма!? - Сакав да те погалам, тешка рака имам. Извини! Žena sve vidi... A ako joj, slučajno, nešto promakme, vide njene drugarice..) Пред да кажеш "сите машки се исти" отвори ги очите, а не нозете!!!
Не верувај кога луѓето ти зборуват за мене, бидејки тоа не сум јас. Тоа е само нивната претпоставка за мене.
1. Mалолетници - мали деца кои имаат малку летовано. 2. -Кај си мори? -Seen -Не те прашав дали си видела, кај си? -Seen -Е глупача неписмена... 3.Жената све гледа, ако не види она ќе види другарка и! 4.Беше посебна , а јас шунка.
Луѓето кога ќе видат врежани имиња на парови на клупа или дрво помислуваат - колку е тоа убаво и слатко.... Јас пак си велам - кој тоа на љубовен состанок носи нож? Секоја девојка има нешто убаво - очи, насмевка или другарка...
Не верувај кога луѓето ти зборуват за мене, бидејки тоа не сум јас. Тоа е само нивната претпоставка за мене. Ветувањата значат многу! Но кога не се исполнуваат,извинувањата не значат НИШТО! Кога се кршат предмети, се слуша звук. Кога срцето се крши - настанува тишината. 12 годишно девојче ставила статус: ''Stani malo, nemoj tako, nemoj dok nas gleda svako.'' Сигурно мајка и ја тепа по улица. Цени го она што го имаш и ЗАПОМНИ: Потребен е само миг за да останеш без тоа што го имаш... Не троши си го времето давајќи објаснувања...Луѓето и онака ќе слушнат само тоа што сакаат да слушнат! Понекогаш е подобро да си сам. На пример кога ќе купиш Милка.
ВИСТИНСКИОТ МАЖ СЕ ПОЗНАВА ПО НАСМЕВКАТА НА ЖЕНАТА ДО НЕГО ! Не сум љубоморна ама што има комарецот да влегува кај него во соба ? Проблемот е тоа што имам премногу проблеми. Едвај чекам нова прилика, за да ја пропуштам!
Тома Здравковић - Јелена. Тома Здравковић - Еј Бранка, Бранка. Тома Здравковић - Данка. Тома Здравковић - За Љиљану. Тома Здравковић - Сећаш ли се Сања. Тома Здравковић - Остао сам сам. ПА РЕД ЈЕ БИЛО БРЕ! -__-