On : Hajdemoo Ona : Je l' imas sve kod sebe, sto ti je potrebno? On : ( Uhvati je za ruku ) Sada imam !!!
Не гледајте ги туѓите животи додека вашиот фаќа прашина..... Киша - за тој што сл'нце не е више у МОДУ ! Ракија- За тој што Кока Колу ке мора да гу споделу с'с други !!!
Врв на пијанство: за Велигден попот пее у црква а ти му лепиш 500ки на чело. Jа гледам закачила був на ланче, кај се видело бе чавка со був на ланче.
Тешко е да изговориш “те сакам“, уште потешко е да изговориш “прости ми“, а најтешко е да изговориш “тиндирбалаландагеротранц“.
Како што е почнало летото добивам желба елката да си ја накитам. Џабе ти е спиење ако немаш за што да сонуваш
Во животот не треба да се каеш за ништо, освен за статусите што си ги пишувал во 2009. Pozdrav do site momcinja koi se slobodni, a i do onie koi se vo zatvor.
Излези момче право на тераса,постави си столица и маса,крени раце високо горе и преправај се дека си на море.
Фамилија не е фамилија ако пред влезната врата немаат оставено едни стари сокинати патики без врвци, прегазени на пола, шо цела фамилија ги носе за до дуќанот. Министерството за образование објави конкурс за 6.369 слободни студентски партиски книшки со кои потоа ќе може да се земе легло во еден од студентските домови во Република Македонија. Ако Македонец најде лек за СИДА, тоа сигурно ќе содржи, ракија, оцет или кантарион.
Вакво лето не паметам од лани есента! Ако на жена и речиш Те следев, видов дека ме вараш, ќе се закачи за СИ МЕ СЛЕДЕЛ? КАКО СИ МОЖЕЛ? ГОТОВО Е! ..Затоа што жена си е жена.