Искључисва ми га интернет ичера па седе малко сс мои... Фини људи... Еее „лепотице“ ... 85 % од твоју лепоту можу да гу тргну с‘с влажну марамицу !
Живееме во град каде вредиш онолку колку што имаш во џебот. Во град каде се отфрлуваат грдите, сиромашните и болните луѓе. Во град кој е свртен кон материјалното, каде што секоја трета е спонзоруша. Во град во кој тешко можеш да најдеш вистински пријател. Во град во кој се живеат туѓи животи, а својот се смета за совршенство и за него не се зборува.
Негледајте никогаш назад. -Ако пепелашка се вратеше назад по нејзината чевла, никогаш немаше да стане принцеза. Прво погледни дали тоа што го бараш вреди повеќе од тоа што ќе го изгубиш.
Браво ќерко, браво, ајде уште еден чекор, ајде можеш уште еден. Браво! Женоо! Донеси камерата, ќерката ни се врати од дискотека. Малиот Трпе ја прашува баба му: - Кај е тато? - Ене го во тоалет има проблем со триперот и не може да го најде растворот. А од купатило се слуша: - Не го плаши детето имам проблем со твитерот не можам да си го најдам пасвордот! Македонска тепачка: - Што е бе? - Што сакаш бе? - Ела бе ваму качи се! - Ела бе ти симни се! - Леле ако ти се качам.. - Мајмун, само ако ти се симнам! Гулабица одржува концерт: Влез: БЕСПЛАТЕН! Излез: 1.000 ДЕНАРИ! Добил Хасо близнаци, ги носи дома, а комшијата го прашува: - Двојајчани или еднојајчани? - Овој е двојајчан, а ова е девојче.
Најискрено македонско изазување на сочуство: -Брат јебига. ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ!!! - 5 minutes ago at Hanioti ... ЖЕНА: Пушач си? МАЖ: Да. ЖЕНА: Колку кутии на ден пушиш? МАЖ: По три. ЖЕНА: Колку чини една кутија? МАЖ: 10 долари. ЖЕНА: А колку време пушиш? МАЖ: 15 години. ЖЕНА: Аха, ако една кутија цигари чини 10 долари, ти пушиш по три на ден, значи трошиш околу 900 долари месечно на цигари. За една година се 10800 долари. МАЖ: Точно. ЖЕНА: Ако не си пушел, си можел да ги ставиш парите во банка да ти тече камата, после 15 години ќе си соберел пари да купиш Ферари. МАЖ: Ти пушач си? ЖЕНА: Не. МАЖ: Е па кај ти е Ферарито?
xxx : Glup si! Ja : Briga me! xxx : Ružen si! Ja : Briga me! xxx:Mrzim ih Real Madrid..! Ja:http://media.tumblr.com/7cd641e5f40b8d8f5475f1f99877293d/tumblr_inline_mh3ivmETnd1r2q70l.gif Од денес сум на диета "рече Марко " и го отвори фрижидерот' Не сум јас дебел, стомакот во 3D ми е ) Кумановац: Поквари се бојлер? Србин: - Када? Кумановац: Не када, него бојлер! Jа бришам љубовта кон FC Барселона од мојот живот.Ве молиме почекајте. Loading..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒99% Грешка! Невозможно е да се избрише љубовта што ја имаш кон FC Барселона .............. се буди фраер после пијанство: - ааааааааа крокодил девојката: - каде, каде? фраерот: - ааааааааааааааа, па уште и зборииииииии hahahaaaahhahahahahahahhahahaha xD Машкото: Сакаш ли да одиш со мене ? Женското: Знам да одам и сама!!! Те сакам колку што сакав да и го видам лицето на тетката од Том и Џери.
Која е разликата помеѓу ми се допаѓа и сакам ? Ако ти се допадне едно цвеќе, обично го кинеш. Ако го сакаш го полеваш секој ден.