кога си среќен ја слушаш музиката -а кога си тажен текстотт.. Има 12 години ,статус : Ах што не сум дете да се радувам на топка -.- а шо си сеа 56 -годишен чоек ? Се започна со лајк,додека на крајот не му лупнав БЛОК!
Не ми даде полицаецов да дувам. Изгледа немаше свиткано. Нема веќе да се нервирам околу љубов и врски. Ќе се чувам за развод, еден ден. Од врски највеќе поштувам вратоврски. Имате висок процент на алкохол во крвта, бла, бла. Кажи ми во дропки бе, полесно ги сфаќам!
На луѓето највеќе им недостигаш кога ќe видат дека си среќен и без нив. Најискрено македонско изазување на сочуство: -Брат јебига. Вакво лето не паметам од лани есента! Откажете се од грижата што мислат другите за вас... Се што е убаво кратко траe, но долго се памети.
Ќе се утепаш од војување и на крај ќе те знаат како салата. Е*атe среќата Цезар, е*ате среќата Не знаеш кој е постар во Охрид, педалинките или езерото. на фб риба, у живо конзерва
Ок секс и се тоа , а што праиме со љубовта ? ( го видов кај една девојка , но ја немав во пријатели и не ми текнува како се викаше )
Вчера беше рано, утре ќе биде доцна, а денес едноставно не е денот. И така ги пропуштаме најважните моменти во животот.
Слушам стенкање од кај моите во спална,влегвам и што да видам Алачки пуштена на цел глас,манџа прави ...
Во странство цртаат дупки на патиштата за тие што возат брзо да успорат. Во Македонија сигурно имаме 3Д ефекти.
Живееме во време кога „дебела си“ е поголема навреда од „глупа си“. Влага Баба у автобус, стануеш и и' викаш „Седи не ме знаеш.“ А ако се докаже дека сум невин, ќе може да си ги задржам работите што ги украдов? Една Кока Кола ве молам. -Синалко може? Да ти дам пари од монопол може?? Како се вика интелигентен човек у Македонија ? -Турист Како се вика покемон што нема женска ? - дркачу . -А да те научам да се бричиш? -Не бе тато. -Види, доаѓа момент во пубертетот кога грдо изгледа бркот и.. -РЕКОВ НЕ. -Добро ќерко, добро... -Нашето не функционира поради твојот егоизам! -КОЕ НАШЕ МА? СÈ ТУКА Е МОЕ. -Срце, ми смрзнаа рацеве! -Брзо, 6 по 5? -30! -Ете, знаев. Ладна и пресметлива жена. - Како се вика другарка ти? - Има дечко. -Колку пати сум ти рекол дека те сакам? -Ниеднаш. -ЛЕЛЕ ЗАБЕГАНА. Мури ти ги броиш ли? Излегувам надвор, глеам едни луѓе си зборат на кирилица и си викам овие се 100% твитерџии. Кој не рекол „Зуц.“ кога родителите му рекле „И ДА НЕ СИ ЗУЦНАЛ!“ не знае што е адреналин. Три кратки чекори за претворање на коктел во машки пијалок: 1. Го земаш. 2. Го истураш. 3. Ставаш водка. -Оче, грешев, геј сум. Ќе се спасам ли? -Ќе се спасиш оти имам миса за некоја минута, инаку.. -Што се 120 тубофолк пеачки шо се дават? -Малку. Дремам на пц и наеднаш од ТВ слушам музика од најстрашниот хорор и мислам се заклаа, коа глеам Ананди го истурила оризот.. #шокови
Облекла шорц со американско знаме, маица со британско, на торбицата и пишува" I love Italy"!!! Што е рибава? Атлас?