Слушам стенкање од кај моите во спална,влегвам и што да видам Алачки пуштена на цел глас,манџа прави .. hahah
Честопати е доволно само да бидеш покрај некого. Не е потребен допир..дури ни разговор. Доволно е само чувството кое поминува помеѓу двајцата. Да знаете..дека не сте сами!
Дечко и девојка нарачуваат во кафуле: Девојката: За мене една фанта, пошто сум фантастична, а за дечко ми еден коњак!
Сакам да работам како келнер бидејки кога муштериите ке ми побараат сметка ке им ги однесам сметките за струја и за вода,па да ги платат.
Aко не си спремен да ја сакаш, не дозволувај она да те засака... Извини, ама не можеш да скршиш веќе скршено срце Можеби сум добра личност , но реално ќе те уништам ако ме повредиш. “Велеше дека го има преболено, а сеуште во секоја песна бараше стихови кои ја потсетуваа на него..“
Влегов во кујната а заборавив зошто. Додека мислев го отворив фрижидерот, каснав парче салама, потоа сиренце, потоа пак салама, потоа чоколатце и сок од портокал. Потоа се сетив дека сум на диета и дека влегов во кујната за да ги полеам цвеќињата.
#Петок -Маааам! Шојмаме за лааанч? -Гра', сан. -Фааак, мааам! Ја гра' не јада', ју ноу дет... #дијаспора
Мажу не се секирај, твоите тајни се безбедни со мене..........бидејќи постои голема шанса да не сум те слушала
Додека ти спиеш, непријателот не спие. Затоа спиј што почесто и подолго, па тој нека цркне од несоница!
Модата можеш да ја купиш,стилот треба да го поседуваш..Џабе ти е добра штикла кога одиш како коњ. На бившиот му посакувам се најдобро,иако веќе го изгуби.
Што прават луѓето кога им е жешко ? - 2 % вклучуваат клима ,или вентилатор , - 98 % пишуваат статуси дека им е жешко......
Oтвараш женска ташна и во неа наоѓаш: мобилен телефон, клучеви, цигари, шминки, наочари, капут, скутер, изгубен роднина, јеховин сведок..